Site icon NewsIT

“Buzzer beater” απ΄τον Βούκιτς! Στις καθυστερήσεις λύτρωσε τον ΠΑΟΚ

02.11.2013 | 19:12
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί ο όρος να είναι μπασκετικός αλλά ο Βούκιτς κατάφερε να τον μεταφέρει και στο ποδόσφαιρο. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα του Κάκου, έδωσε σπουδαία νίκη στον ΠΑΟΚ με 2-1 κόντρα στον Εργοτέλη.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα από τα χειρότερα φετινά του ματς στην Τούμπα αλλά κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους 3 βαθμούς και μάλιστα με ανατροπή. Ο Βούκιτς στα τελευταία δευτερόλεπτα των καθυστερήσεων ήταν ο αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του. Τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε ο Βίτορ.

Το ματς ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τον ΠΑΟΚ αφού ο Εργοτέλης κατάφερε στο 13′ να εκμεταλλευτεί την πρώτη του επιθετική προσπάθεια και να ανοίξει το σκορ. Ο Μπουχαλάκης βρήκε τον Βερπακόφσκις μέσα στην περιοχή και ο Λετονός επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Χακόμπο.

Ο δικέφαλος του βορρά δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος και η μοναδική σημαντική ευκαιρία του ήταν στο 38′ όταν το σουτ του Νίνη βρήκε σε ετοιμότητα τον Αθανασίου. Ο Στέφενς έκανε υποχρεωτική αλλαγή στο 35′ λόγω του τραυματισμού του Βίτορ.

Ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεσή του στο δεύτερο μέρος και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με το γνώριμο τρόπο. Στο 63′, ο Λίνο εκτέλεσε φάουλ και ο Κατσουράνης με κεφαλιά σημείωσε το πρώτο φετινό του τέρμα.

Όλοι περίμεναν ότι ο δικέφαλος του βορρά θα έκλεινε τον Εργοτέλη στα καρέ του αλλά οι Κρητικοί διαχειρίστηκαν εξαιρετικά το ματς και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί εκ νέου στο σκορ αλλά ο Χακόμπο έσωσε την ομάδα του στο 70′ και στο 91′.

Και εκεί που οι Κρητικοί περίμεναν το σφύριγμα για να πάρουν το βαθμό, ο Βούκιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ και έβαλε… φωτιά στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς):
Χακόμπο, Λίνο, Κίτσιου, Κατσικάς, Βίτορ (35′ Λόπεθ), Κατσουράνης, Λάζαρ, Νίνης (53′ Βούκιτς), Στοχ, Λούκας, Σαλπιγγίδης (75′ Νέτσιντ).

Εργοτέλης (Γιάννης Πετράκης): Αθανασίου, Ρέντζας, Κοιλιάρας, Μεχία, Γιοβάνοβιτς, Πελέ, Καρντόσο (69′ Κοζορώνης), Μπουχαλάκης (81′ Σαρρής), Χαντί, Βερπακόβσκις (74′ Ρομάνο), Διαμαντάκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version