Σάββατο, 28 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Champions League: Αρχίζει το ματς, το… σεντόνι στη σέντρα!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Σεπτέμβριος… τα παιδιά επιστρέφουν στα σχολεία και ο ύμνος του Champions League ακούγεται στα γήπεδα και τις τηλεοράσεις. Το μεγάλο ταξίδι μέχρι τον τελικό του Κάρντιφ ξεκινάει απόψε.

Το σεντόνι με τα αστέρια παίρνει θέση στις σέντρες των ευρωπαϊκών γηπέδων για το 25ο Champions League της ιστορίας και 62ο από καταβολής του Κυπέλλου Πρωταθλητριών ομάδων και οι ποδοσφαιρόφιλοι θα… κάτσουν στον καναπέ για να δουν μπαλίτσα.

Ξεκίνημα απόψε με τις συναντήσεις στους τέσσερις πρώτους ομίλους.

1ος Όμιλος

Στο παιχνίδι της βραδιάς η Παρί Σεντ Ζερμέν υποδέχεται την Άρσεναλ, με τους Γάλλους βρίσκονται στην μετά-Ιμπραΐμοβιτς εποχή, έχοντας στον πάγκο τους τον Ουνάι Έμερι. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Βασιλεία υποδέχεται την Λουντογκόρετς, με τους Ελβετούς να μετρούν εδώ και τρία χρόνια μόλις τρεις ήττες σε 19 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παρί Σεντ Ζερμέν – Άρσεναλ (21.45 ΟΤΕ Sport 2)
Βασιλεία – Λουντογκόρετς (Μαγνητοσκόπηση 23.45 ΟΤΕ Sport 3)

2ος Όμιλος

Η Μπενφίκα του Κώστα Μήτρογλου και του Κώστα Σάμαρη θέλει να μπει με το… δεξί στο νέο Champions League και υποδέχεται την Μπεσίκτας. Στο άλλο ματς, η Νάπολι επιστρέφει στους ομίλους του Champions league μετά τη σεζόν 2013-2014 και ψάχνει τη νίκη απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου. Οι “παρτενοπέι” έχουν σαν στόχο την πρόκριση από τον όμιλο, αλλά επί ουκρανικού εδάφους έχουν ηττηθεί και στα δύο ματς που έχει δώσει.

Ντιναμό Κιέβου – Νάπολι (21.45 ΟΤΕ Sport 7)
Μπενφίκα – Μπεσίκτας (21.45 ΟΤΕ Sport 8)

3ος Όμιλος

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την “σφαλιάρα” της Αλαβές και που υποδέχεται στο “Καμπ Νου” την Σέλτικ, στην οποία θέλει να… ξεσπάσει. Την ίδια ώρα, ο πρώην τεχνικός των καταλανών, Πεπ Γκουαρντιόλα, θέλει να οδηγήσει την Μάντσεστερ Σίτι στη… γη της επαγγελίας, έχοντας για πρώτο αντίπαλο την Γκλάντμπαχ.

Μπαρτσελόνα – Σέλτικ (21.45 ΟΤΕ Sport 3)
Μαν. Σίτι – Γκλάντμπαχ (21.45 OTE Sport 4)

4ος Όμιλος

Ένα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης, η Μπάγερν Μονάχου, αντιμετωπίζει την… σταχτοπούτα, Ροστόφ, στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Κάρλος Αντσελότι με τους Βαβαρούς. Στο άλλο ματς του ομίλου η Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης που η αλήθεια είναι πως δεν της πάει η Ολλανδία. Χωρίς Τσέρτσι και Άνχελ Μόγια θα παραταχθούν οι «ροχιμπλάνκος», εκτός ο Λοκάντια για τους Ολλανδούς.

Μπάγερν Μονάχου – Ροστόφ (21.45 OTE Sport 5)
Αϊντχόφεν – Ατλ. Μαδρίτης (21.45 ΟΤΕ Sport 6)

Πληροφορίες: ΑΠΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε