Site icon NewsIT

Champions League: Οδηγός… Ρονάλντο για Ρεάλ – “Αγριεμένη” η Βόλφσμπουργκ (VIDEO)

17.02.2016 | 23:55
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Champions League έκαναν Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ , με τις εκτός έδρας νίκες τους επί των Ρόμα και Γάνδης αντίστοιχα.

Άκουσε πως δεν σκοράρει συχνά στα εκτός έδρας ματς της Ρεάλ στο Champions League. Άκουσε την ιαχή «Μέσι, Μέσι» από την εξέδρας σε ένα ακόμα ματς. Ε και! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το χέρι τους Μαδριλένους και τους οδήγησε στη νίκη επλί της Ρόμα στο Ολίμπικο με 2-0.

Ο Πορτογάλος διεθνής ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στη Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Ρόμα. Ο Πορτογάλος έκανε επική ντρίπλα και στη συνέχεια σούταρε. Η μπάλα και με τη βοήθεια της κόντρας κατέληξε στα δίχτυα των γηπεδούχων. Το τελικό 2-0, που φέρνει τη Ρεάλ με τα ένα πόδι στην επόμενη φάση πέτυχε ο Χέσε.

Στο άλλο ματς της βραδιάς είχαμε.. σόου από τον Ντράξλερ! Με δυο γκολ του διεθνή Γερμανού, η Βόλφσμπουργκ πέρασε νικηφόρα από το Βέλγιο και την έδρα της Γάνδης (2-3) κι έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Βέβαια, τα δυο γκολ που δέχθηκαν οι Γερμανοί στα τελευταία λεπτά, έδωσαν άλλο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό..

 

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version