Site icon NewsIT

Champions League: Ο Μήτρογλου για τις φιλοφρονήσεις του Νόιερ

04.04.2016 | 23:11
ΦΩΤΟ twitter.com/kmitroglou

ΦΩΤΟ twitter.com/kmitroglou

 Λίγη ώρα αφότου ο Μάνουελ Νόιερ "έπλεξε" το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου, ο Έλληνας επιθετικός βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα της Μπάγερν με την Μπενφίκα και σχολίασε τα λεγόμενα του γκολκίπερ των Βαυαρών.

 Ο Κώστας Μήτρογλου απάντησε στις ερωτήσεις των Γερμανών (κυρίως) δημοσιογράφων, που θέλησαν να μάθουν τι άποψη έχει για τα εγκωμιαστικά σχόλια του Μάνουελ Νόιερ για τον ίδιο και τον Ζονάς.

«Εγώ και ο Ζονάς απλώς κάνουμε την δουλειά μας. Πάντα θέλουμε περισσότερα. Ωστόσο, δεν είμαστε μόνο εμείς που παίζουμε, όλη η ομάδα δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Κερδίζουμε εμείς τα φώτα επειδή βάζουμε τα γκολ, αλλά όλη η ομάδα αξίζει τα εύσημα. Φυσικά είναι σημαντικό να παίρνουμε τέτοια σχόλια από τον Μάνουελ Νόιερ, αλλά εμείς θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο για την Μπενφίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Μήτρογλου.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι επιστρέφει στην χώρα που μεγάλωσε, ο Έλληνας επιθετικός έδωσε μία άγνωστη πτυχή του αυριανού παιχνιδιού στο Μόναχο: «Είναι πολύ καλό για μένα που όλη η οικογένειά μου και φίλοι μου θα βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά μόνο αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version