Κυριακή, 20 Οκτ.
17oC Αθήνα

Champions League – Ρεάλ: Εγκατέλειψε την προπόνηση ο Ρονάλντο! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΦΩΤΟ Reuters
ΦΩΤΟ Reuters

Ο “συναγερμός” ήχησε για τα καλά στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ, όταν ο Ρονάλντο αποχώρησε με πρόβλημα από την προπόνηση των Μαδριλένων, αλλά ο Πορτογάλος έσπευσε στη συνέχεια να καθησυχάσει τους πάντες.

Σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο Ρονάλντο απωθήθηκε από τον Ντάνι Καρβαχάλ, στη συνέχεια συγκρούστηκε με τον Κίκο Κασίγια και έπεσε στο έδαφος, δείχνοντας πως έχει χτυπήσει.

Οι γιατροί της Ρεάλ έτρεξαν αμέσως πάνω του, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι άπαντες… πάγωσαν και επικράτησε απόλυτη σιωπή.

O Ρονάλντο αποχώρησε προς τα αποδυτήρια περπατώντας ενώ λίγο αργότερα οι γιατροί εμφανίστηκαν καθησυχαστιοί.

“Ήταν μια μικρή ενόχληση, αλλά σε 2 μέρες θα είμαι καλά. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό το ματς, η δική μου επιτυχία θα είναι και της ομάδας. Είναι το ματς της ζωή μας. Νομίζω ότι θα κερδίσουμε. Με την Ατλέτικο είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες, γι’ αυτό είμαστε στον τελικό. Θα δούμε ποιος είναι ο καλύτερος, αλλά νομίζω ότι είμαστε εμείς. Πρέπει να κάνουμε καλό ματς. Δεν είναι σύμπτωση, ότι Μπάγερν και Μπαρτσελόνα αποκλείστηκαν από την Ατλέτικο”, υποστήριξε ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ διασκεδάζοντας κάθε ανησυχία.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε