Site icon NewsIT

Δανεικός στον Παναθηναϊκό ο Αζεντίν Ουνάχι – Συμφωνία με οψιόν αγοράς

03.09.2024 | 18:33
Δανεικός στον Παναθηναϊκό ο Αζεντίν Ουνάχι – Συμφωνία με οψιόν αγοράς

epa11014532 Azzedine Ounahi (R) of Olympique Marseille and Ernest Nuamah (L) of Olympique Lyon in action during the French Ligue 1 soccer match between Olympique Marseille and Olympique Lyon, in Marseille, southern France, 06 December 2023. EPA/SEBASTIEN NOGIER

“Μεγάλη” κίνηση από τον Παναθηναϊκό, που κάνει δικό του -με τη μορφή δανεισμού- τον Αζεντίν Ουνάχι από την Μαρσέιγ.

Ο Αζεντίν Ουναχί “έκλεισε” και έρχεται στον Παναθηναϊκό! Οι “πράσινοι” που τα είχαν βρει με τη Μαρσέιγ για τον δανεισμό του αντί 500.000 ευρώ, εξασφάλισαν το “ναι” του Μαροκινού μέσου, αναλαμβάνοντας να του καλύψουν το συμβόλαιο που έπαιρνε στην ομάδα της Μασσαλίας, κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η “Equipe” το ποσό της οψιόν αγοράς που συμφωνήθηκε με τη Μαρσέιγ είναι λιγότερο από τα 11,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 24χρονος χαφ έφτασε στη Μαρσέιγ από την Ανζέ τον Ιανουάριο του 2023 αντί 8 εκατομμύρια ευρώ και δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια. Πέρσι είχε 35 συμμετοχές με δύο γκολ και μία ασίστ ενώ είναι 24 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα του Μαρόκου.

Ο Αζεντίν Ουναχί αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version