Τετάρτη, 24 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Δεν (Χ)άνει εκτός έδρας η Βέροια! Πήρε βαθμό και στην Ξάνθη

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Η Βέροια παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με δύο πέναλτι στο πρώτο μέρος, με την Ξάνθη να έχει δύο ευκαιρίες στο φινάλε να πάρει τον αγώνα και τον Λόπεζ να κρατάει τον “χρυσό” βαθμό για την Βέροια.

Ο αγώνας:

Κάκιστο ποιοτικά ήταν το πρώτο μέρος, με την Ξάνθη να έχει την κατοχή της μπάλας και συνάμα τον έλεγχο του παιχνιδιού, αλλά να αδυνατεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Η Βέροια είχε περιοριστεί σε παθητικό ρόλο, ωστόσο ήταν η ομάδα που – κόντρα στη ροή του αγώνα – έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα.  Στο 34′ ο Φλίσκας έκανε γύρισμα προς τα πίσω και ο Καϊκούτ πήρε τη μπάλα και βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσέναμο, ο οποίος τον νίκησε. 

Στο 40′ η Βέροια άνοιξε το σκορ. Ο Μαλόν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Γουάλας βρήκε την μπάλα με το χέρι και ο Παππάς, αφού συμβουλεύτηκε τον βοηθό του, έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ναζλίδης ευστόχησε στο πέναλτι και έκανε το 1-0. Η απάντηση της Ξάνθης ήταν άμεση (42′) και με τον ίδιο τρόπο. Ο Πούγγουρας ανέτρεψε τον Βασιλακάκη με τάκλιν μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και ο Νιέτο έκανε το 1-1 από τα 11 βήματα.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επίσης κάκιστο, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σ’ ένα παιχνίδι κέντρου. Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του δευτέρου μέρους έγινε στο 89′, με τον Καπετάνο να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Λόπεζ, και τον τερματοφύλακα της Βέροιας να βγαίνει νικητής. Στο 92′ ο Λόπεζ σταμάτησε σε τετ-α-τετ και τον Ερέα και αναδείχθηκε σε μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του σ’ ακόμα ένα παιχνίδι.

Ξάνθη (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Καρυπίδης, Φλίσκας, Γουάλας, Βασιλακάκης (Χέρεα 66′), Φάρκας, Νιέτο, Λουσέρο, Σολτάνι (Τριάδης 71′), Ράνος (Καπετάνος 67′).

Βέροια (Γεωργιάδης): Λόπεθ, Γιαννούλης, Όστοϊτς, Πούγγουρας, Μαλόν, Μπατιόν, Νέτο (Μαραγκός 91′), Άρτσε, Γεωργιάδις, Ναζλίδης (Κόλα 93′), Καϊκούτ (Σιόντης 79′).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε