Δευτέρα, 29 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Δεύτερο “καμπανάκι” για την Εθνική – Έχασε από την Βοσνία

Δεύτερη ήττα για την Εθνική
Δεύτερη ήττα για την Εθνική

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ έδειξε και πάλι αμυντικές αδυναμίες και γνώρισε την δεύτερη ήττα της στο τουρνουά του Ουλμ. Η Βοσνία επικράτησε με 90-84 με τον Τελέτοβιτς να κάνει μεγάλο ματς και να σταματάει στους 27 πόντους. Τραυματίστηκε ξανά στη μύτη ο Καϊμακόγλου.

Η Εθνική ομάδα του Τρινκιέρι προβλημάτισε σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, κυρίως για την αμυντική της συμπεριφορά. Η Βοσνία βρήκε πολλούς διαδρόμους για το καλάθι μας και έτσι παρά την καλή ημέρα των διεθνών στην επίθεση, η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

Η Ελλάδα είχε το προβάδισμα στο σκορ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα χωρίς όμως να μπορεί να πάρει διαφορά στο ματς, αφού οι Τελέτοβιτς, Ράιτ και Τζέντοβιτς σκόραραν συνεχώς.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Βόσνιοι πήραν τα ηνία στο σκορ και η Εθνική δεν μπόρεσε να επιστρέψει. Λίγο πριν το τέλος ο Καϊμακόγλου χτύπησε και πάλι στη μύτη και ανησύχησε τους ανθρώπους της ομάδας.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Τρινκιέρι οι Ζήσης και Παπανικολάου.

Τα δεκάλεπτα: 22-21, 48-45, 71-69, 84-90.

Ελλάδα: Ζήσης 14, Σπανούλης 8, Παπανικολάου 14, Μαυροκεφαλίδης 11, Βουγιούκας 2, Καϊμακόγλου 12, Μπράμος 7, Πρίντεζης 13, Σλούκας 3, Βασιλειάδης, Μπουρούσης, Περπέρογλου.

Βοσνία: Μάσιτς 3, Στιπάνοβιτς 4, Σούταλο 8, Ράιτ 18, Μπάβτσιτς 2, Γκόρντιτς 3, Κικάνοβιτς 2, Τελέτοβιτς 27, Τζέντοβιτς 19, Σινάνοβιτς 4, Πάσαλιτς.

Ο Άντιτς… πλήγωσε την Ελλάδα! Πρώτη ήττα για την Εθνική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε