Παρασκευή, 27 Σεπτ.
22oC Αθήνα

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει παίρνουμε την Euroleague αήττητοι;»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει παίρνουμε την Euroleague αήττητοι;»
Eurokinissi

Την άφιξη του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό φέρεται να προανήγγειλε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, χρησιμοποιώντας για μια ακόμα φορά τα social media.

Με story του στο Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αφήνει να εννοηθεί ότι ο Λορέντζο Μπράουν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Ο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μετεγγραφικός στόχος του “τριφυλλιού” και ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ τον… έδειξε μέσω της ανάρτησης που έκανε.

Σε… κουβέντα με τον αγαπημένο του γάτο Free, όπως συνηθίζει, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού είπε χαρακτηριστικά: “Καλημέρα Free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές ο δικός σου” (σ.σ.: Μπράουν σημαίνει καφές στα ελληνικά). Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι; Τι πιστεύεις;”.

Ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ έρχεται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και να συμπληρώσει τους Κώστα Σλούκα, Τζέριαν Γκραντ και Κέντρικ Ναν!

Ο Λορέντζο Μπράουν μέτρησε 13,2 πόντους και 6,1 ασίστ ανά παιχνίδι την περασμένη σεζόν στην Euroleague με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πλέον, μένει να φανεί ποιος είναι ο… άλλος παίκτης που αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις