Αθλητικά

Δημήτρης Ιτούδης και Εθνική Ελλάδας μπάσκετ δύσκολα θα συνεχίσουν μαζί

Η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ απέτυχε σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση. Ο πρόωρος αποκλεισμός από το Mundobasket 2023 δεν αποκλείται να φέρει εξελίξεις στον γαλονόλευκο πάγκο, με το μέλλον του Δημήτρη Ιτούδη να είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μοιάζει να έχει πολλές πιθανότητες παραμονής στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας μπάσκετ, μετά και τη νέα αποτυχία της γαλανόλευκης στο Mundobasket 2023.

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε το παγκόσμιο κύπελλο με τη χειρότερη θέση που είχε ποτέ στη διοργάνωση, τη 15η. Ο Έλληνας τεχνικός εξήγησε πως έχει συμβόλαιο γι ακόμη ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, αλλά δύσκολα αυτό θα εξαντληθεί.

O Βαγγέλης Λιόλιος πήρε εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη νέα αποτυχία, μία τοποθέτηση που δείχνει πως θα υπάρξει αλλαγή προσώπου στον πάγκο, μιας και ο Δημήτρης Ιτούδης αποτέλεσε προσωπική επιλογή και πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΟΚ.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια οριστική απόφαση, αλλά όλα δείχνουν ότι η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ θα πορευτεί με νέο τεχνικό στο προολυμπιακό τουρνουά.

Εφόσον υπάρξει αλλάγη στον πάγκο, ο Βασίλης Σπανούλης είναι ο επικρατέστερος για αναλάβει την τεχνική ηγεσία της γαλανόλευκης.

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη
Ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε πως από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα φαίνεται και η Ακρόπολη
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη