Παρασκευή, 16 Αυγ.
34oC Αθήνα

Δημήτρης Μελισσανίδης προς τους παίκτες της ΑΕΚ: «Αποτύχαμε και φέτος και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ»

Δημήτρης Μελισσανίδης προς τους παίκτες της ΑΕΚ: «Αποτύχαμε και φέτος και τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ»
Intime.gr

Χωρίς να.. ανεβάσει τους τόνους κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέλαβε το κύριο μέρος της ευθύνης για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, αλλά ζήτησε άμεση αντίδραση, προκειμένου να χαρεί και πάλι ο κόσμος της ομάδας.

Το κλίμα στα Σπάτα -με την εικόνα που παρουσιάζει η ΑΕΚ αυτή την περίοδο-μόνο εορταστικό δεν ήταν, κατά τη διάρκεια της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την “εκδήλωση” και -απευθυνθεί στα μέλη της ομάδας- μίλησε… έξω από τα δόντια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης, έκανε λόγο για φετινή αποτυχία, αλλά τόνισε πως στην Ένωση διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα και ζήτησε.. αντίδραση, προκειμένου οι “κιτρινόμαυροι” να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδας και να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι», τόνισε αρχικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης. «Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε. Και αυτό δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος», πρόσθεσε.

«Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Όμως, στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε. Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος», συνέχισε και κατέληξε:

«Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις