Πέμπτη, 15 Αυγ.
36oC Αθήνα

Δημήτρης Παπανικολάου για Τεντόγλου και Καραλή: «Αντί να κολυμπάνε σε παραλία, κολυμπάνε στον ιδρώτα για το νέο στόχο τους»

Δημήτρης Παπανικολάου για Τεντόγλου και Καραλή: «Αντί να κολυμπάνε σε παραλία, κολυμπάνε στον ιδρώτα για το νέο στόχο τους»

Ο Δημήτρης Παπανικολάου συναντήθηκε με τον Μίλτο Τεντόγλου και τον Εμμανουήλ Καραλή, με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα να βγάζει μια αναμνηστική φωτογραφία με τους 2 Ολυμπιονίκες του Παρισίου.

Η παρουσία του Μίλτου Τεντόγλου και του Εμμανουήλ Καραλή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 ήταν άκρως πετυχημένοι με αμφότερους να κατακτούν μετάλλιο, κάνοντας την Ελλάδα περήφανη. Μάλιστα μετά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, τόσο ο Τεντόγλου, όσο και ο Καραλής επέλεξαν να κάνουν προπόνηση αντί για… διακοπές, με τον παλαίμαχο μπασκετμπολίστα Δημήτρη Παπανικολάου να μη χάνει την ευκαιρία να τους δει από κοντά και να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Στην ανάρτηση μάλιστα που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο Παπανικολάου θέλησε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους δυο Έλληνες αθλητές, κάνοντας μάλιστα και ειδικά αναφορά στον Γιώργο Πομάσκι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanikolaou (@papanikolaou_dim)

«Η κόρη μας Αρια ζει ενίοτε, μέσα απο τα γιαπωνέζικα Άνιμε.

Στον Μίλτο Τεντόγλου @miltos_d.tentoglou ως γνωστόν αρέσουν επίσης, οπότε σήμερα είχαν θέματα προς συζήτηση.

Με τον άλλο σπουδαίο αθλητή μας και εξαιρετικό άνθρωπο Μανόλο @manolo έχουμε γνωριστεί απο καιρό.

Τους ευχαριστούμε οικογενειακώς, όπως και τον σπουδαίο προπονητή Πομάσκι, @gpomaski για τη φιλοξενία στον χώρο προπόνησης.

Υγ. Πρέπει να είσαι πολύ ταγμένος σε αυτό που κάνεις, ώστε επιστρέφοντας με μετάλλια απο Ολυμπιακούς αγώνες, χωρίς κανένα ρεπό, αντί να κολυμπάς σε κάποια παραλία, να κολυμπάς στον ιδρώτα για τον επόμενο στόχο.

Μπράβο τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπανικολάου στην ανάρτηση του στο instagram.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις