Αθλητικά

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Βετεράνοι ποδοσφαιριστές τιμούν τη μνήμη του 19χρονου φοιτητή

Βετεράνοι ποδοσφαιριστές παίζουν μπάλα στη μνήμη του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού. Ο 19χρονος φοιτητής δολοφονήθηκε σε οπαδική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης την 1η Φεβρουαρίου 2022.

Δύο μήνες από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού, βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, του ΠΑΣ Φλώρινα και της Αστυνομίας συμμετέχουν σε τουρνουά αφιερωμένο στη μνήμη του στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

Απώτερος στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι – όπως αναφέρει το GRTimes.gr – η εξάλειψη των φαινομένων οπαδικής βίας, εντός και εκτός γηπέδων. Το μήνυμα είναι το εξής: «Να μειώσουμε τη βία και να καταδικάσουμε τον θάνατο στον αθλητισμό».

Τέλος, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή και της τοπικής ομάδας των Αμπελοκήπων με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη
Ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε πως από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα φαίνεται και η Ακρόπολη
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη