Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Δολοφονία Άλκη: «Σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά κι αφορμή να αλλάξουν τα πράγματα» είπε ο Μαρτίνς

Δολοφονία Άλκη: «Σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά κι αφορμή να αλλάξουν τα πράγματα» είπε ο Μαρτίνς
ΦΩΤΟ Intime

Το τραγικό γεγονός της δολοφονίας του φιλάθλου του Άρη, Άλκη Καμπανού σχολίασαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς και ο επιθετικός των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μασούρας σε δηλώσεις τους.

Λυπηρό και άσχημο για την κοινωνία και το ποδόσφαιρο χαρακτήρισε το γεγονός της δολοφονίας του 19χρονου φίλου του Άρη, Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, τονίζοντας πως πρέπει να αποτελέσει αφορμή για να αλλάξουν τα πράγματα.

«Είναι ένα περιστατικό πάρα πολύ λυπηρό. Με έχει στεναχωρήσει πολύ. Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Δεν είναι αυτό.Δίνω τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού και γρήγορα να λυθεί η υπόθεση. Είναι μία μαύρη σελίδα. Κάτι πολύ λυπηρό και άσχημο για την κοινωνία και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ένα σοκ για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σε τέτοιες στιγμές μπορεί να βρεθεί η αφορμή και η ευκαιρία, για να αλλάξουμε τα πράγματα» είπε ο Πορτογάλος μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Ο Γιώργος Μασούρας από την πλευρά του τόνισε: Θέλω να δώσω τα συλλυπητήρια στους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια για τέτοιες καταστάσεις. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σταματήσουμε στο μέλλον αντίστοιχες καταστάσεις. Ο καθένας ξεχωριστά -παίκτες, παράγοντες και ομάδες- να έχει την κατάλληλη νοοτροπία. Να δίνει το κατάλληλο παράδειγμα για να μη δυναμιτίζεται το κλίμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις