Τρίτη, 16 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Δώνης για Φορτούνη: «Θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα είναι παίκτης της Ελ Καλίτζ»

Δώνης για Φορτούνη: «Θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες μέρες θα είναι παίκτης της Ελ Καλίτζ»

Ο Γιώργος Δώνης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θέλει ο Κώστας Φορτούνης τις επόμενες ημέρες να γίνει παίκτης της Ελ Καλίτζ, με τον τεχνικό του συλλόγου να επισημάνει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι κοντά στη μεταγραφή του.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για τον Κώστα Φορτούνη και την επικείμενη μετακίνηση του στην Αραβία και την Ελ Καλίτζ, με τον Έλληνα προπονητή να δηλώνει ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.

Παράλληλα όπως αποκάλυψε ο Δώνης η ομάδα έχει ζητήσει έγκριση από την αρμόδια Αρχή, προκειμένου να πάρει το ΟΚ και η μεταγραφή να μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

«Ο Κώστας είναι μέσα στους στόχους μας. Απλώς η κατάσταση στη Σαουδική Αραβία φέτος είναι λίγο πιο περίπλοκη από πέρσι, γιατί το κράτος και ο Βασιλιάς δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμη τα μπάτζετ των ομάδων.

Οι ομάδες δεν ανήκουν σε ιδιώτες, με εξαίρεση κάποιες ομάδες που έχουν χορηγούς και κάνουν πολύ μεγάλες μεταγραφές. Οι υπόλοιπες περιμένουμε το κράτος. Στην υπόθεση του Κώστα είμαστε κοντά.

Έχουμε ζητήσει την έγκριση από την αρμόδια Αρχή. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά και το επόμενο διάστημα θα είναι παίκτης μας.

Εγώ προτιμώ να κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται, αλλά αυτά τα γραφειοκρατικά δεν εξαρτώνται από τους προπονητές. Τον θεωρώ από τα καλύτερα δεκάρια. Μην ξεχνάμε πώς πριν από χρόνια είχε χτυπήσει την πόρτα ακόμα και να πάει και στην Άρσεναλ. Έχει όλα τα στοιχεία να μας βοηθήσει» τόνισε ο Γιώργος Δώνης.

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις