Παρασκευή, 19 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Δώνης: “Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη – Ανυπόστατα όσα ακούγονται για Ινσούα”

Δώνης: “Η ομάδα είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη – Ανυπόστατα όσα ακούγονται για Ινσούα”

Ο Γιώργος Δώνης ήταν εμφανώς απογοητευμένος μετά τη βαριά ήττα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως η ομάδα του είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

“Καταρρακωμένο ψυχολογικά” χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Γιώργος Δώνης, λόγω των πολλών θεμάτων που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο η ομάδα του “τριφυλλιού”, τονίζοντας πως δεν βγάζει πια… υγεία το σύνολό προς τα έξω. Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με τον Εμάνουελ Ινσούα, ο τεχνικός των “πράσινων” χαρακτήρισε ανυπόστατα τα όσα ακούγονται για το πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη που τον κράτησε εκτός αποστολής από το ντέρμπι.

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην κάμερα της Nova για:  

Tο σημερινό ματς: “Είναι δύσκολο σημείο για την ομάδα. Είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη, έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Η “υγεία” που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και μας κέρδισε δίκαια”.

Tο αν ευθύνεται το θέμα με τον Ινσούα ή η γενικότερη κατάσταση: “Νομίζω το γενικότερο κλίμα, δεν αφορά τον Ινσούα αυτό και θέλω να κάνω μια διευκρίνηση γιατί θέλω να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Είναι εύκολο ο καθένας να λέει φήμες ανυπόστατες αλλά τα παιδιά που νοιώθουν πως δεν θα συνεχίσουν έχουν μια νευρικότητα που επηρεάζει την ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο διάστημα, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει αυτά τα ματς να τα διαχειριστούμε ανάλογα”.

Tο πως έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτή την κατάσταση και πως θα διαχειριστεί τις πολλές ελλείψεις στη συνέχεια από τις αποχωρήσεις των δανεικών: “Νομίζω ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι αποφάσεις άλλων το πως φτάσαμε εδώ πέρα. Οι άλλες ομάδες έχουν διαχειριστεί την απόφαση διαφορετικά. Με τους δανεικούς θα μπορούσαμε να τρέξουμε διαφορετικά κάποια πράγματα. Μπορεί κάποιος να το βλέπει πως δεν υπάρχει κίνητρο, ή στόχος αλλά όταν αντιπροσωπεύεις μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι. Πρέπει να κοιτάνε τι έχουν κερδίσει μέσα από μία διαδικασία δύο ετών”.

Tο σχόλιό του για το τελευταίο παιχνίδι των Δώνη και Ζαχίντ: “Επειδή και μένα είναι τα τελευταία μου παιχνίδια, σέβομαι την προσπάθεια τους. Η ομάδα δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Οι ιδιοκτήτες είναι αυτοί που αποφασίζουν. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να έχει καλύτερη πορεία και να φτάσει εκεί που πρέπει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις