Δευτέρα, 29 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Δώρα Γκουντούρα – Πάμελα Μπριν’Αμούρ 15-3: Άνετη πρόκριση στον γύρο των «16» στη σπάθη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια

Δώρα Γκουντούρα – Πάμελα Μπριν’Αμούρ 15-3: Άνετη πρόκριση στον γύρο των «16» στη σπάθη για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια
Reuters

Εντυπωσιακή εκκίνηση για την Δώρα Γκουντούρα στη σπάθη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε με ευκολία στη φάση των “16” επικρατώντας με 15-2 της Πάμελα Μπριν’Αμούρ.

Εμφατική πρόκριση! Με το… δεξί μπήκε η Δώρα Γκουντούρα στο αγώνισμα της σπάθης, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024. Η Ελληνίδα ξιφομάχος, η οποία είναι νούμερο 6 στο ταμπλό, επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση της Καναδής Πάμελα Μπριντ’Αμούρ (Νο 27) με 15-3 και πήρε το “εισιτήριο” για τους “16”.

Η Δώρα Γκουντούρα έκλεισε έτσι… ραντεβού με την Γαλλίδα Σεσίλια Μπερντέρ, για μια θέση στα προημιτελικά της σπάθης. Η αγώνας της Ελληνίδας ξιφομάχου είναι προγραμματισμένος για σήμερα, Δευτέρα (29.07.2024) στις 15:30 ώρα Ελλάδας.

Εφόσον προκριθεί

16:00 Προημιτελικοί

21:50 Ημιτελικοί

22:45 Τελικός

«Είχαμε κάνει το πλάνο με τον προπονητή μου, το ακολούθησε πιστά και πήγε και πολύ πιο εύκολα από ό,τι περίμενα. Είναι ακόμα αρχή της ημέρας, κρατάω ενέργεια και ψυχολογία για το επόμενο που έρχεται.

Για την Γαλλίδα αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια: «Είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Είναι πολύ καλή αθλήτρια. Το στάδιο βράζει, οι Γάλλοι φωνάζουν για κάθε πόντο που παίρνει αθλήτρια της εθνικότητας τους. Ήμουν προετοιμασμένη για αυτό» ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα της.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις