Site icon NewsIT

Δώρα Γκουντούρα: «Το VAR έπρεπε να έχει μειώσει τα λάθη»

13.09.2024 | 13:40
Δώρα Γκουντούρα: «Το VAR έπρεπε να έχει μειώσει τα λάθη»

Η Δώρα Γκουντούρα αδικήθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και αναφέρθηκε στα λάθη της διαιτησίας, που της στέρησαν ένα μετάλλιο στο Παρίσι στην ξιφασκία.

Όντας καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν Σε είδον» στην ΕΡΤ1, η Δώρα Γκουντούρα, μίλησε για την επίμαχη φάση στον αγώνα της κόντρα στην Γαλλίδα ξιφομάχο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 και αποκάλυψε ότι ένας Ρουμάνος Ολυμπιονίκης είπε στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ότι θα συνυπογράψει την διαμαρτυρία της ελληνικής ομοσπονδίας για τα λάθη της διαιτησίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανέφερε: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Μέχρι τότε διένυα την καλύτερη μέρα της ζωής μου. Έγιναν κάποια λάθη κατ’ εμέ από την πλευρά της διαιτησίας, ήταν δύσκολο να τα διαχειριστείς εκείνη τη στιγμή γιατί ένα στάδιο έβραζε. Γιούχαραν τον διαιτητή και μένα. Κάποια χτυπήματα μπορούν να μπερδέψουν τους διαιτητές, το VAR έπρεπε να έχει μειώσει αυτά τα λάθη. Προς τιμήν του ένας ολυμπιονίκης της ρουμάνικης ομοσπονδίας είπε στην ολυμπιακή επιτροπή πως αν χρειαστεί θα υπογράψει τη διαμαρτυρία. Όμως πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι, τα μετάλλια δόθηκαν».

Στη συνέχεια, μίλησε και για το άθλημα της ξιφασκίας στην Ελλάδα, την κουλτούρα που υπάρχει, τα γούρια της, αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Σρι Λάνκα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version