Site icon NewsIT

Είναι επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μαρίν!

23.08.2016 | 17:45
Είναι επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Μαρίν!

Την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν ανακοίνωσε κι επίσημα ο Ολυμπιακός. Ο 27χρονος Γερμανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μαρίν, μέσω μίας λιτής ανακοίνωσης.

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού ποδοσφαιριστή, Μάρκο Μάριν”, ανέφερε η ανακοίνωση του Ολυμπιακού, ο οποίος πρόσθεσε στο ρόστερ του έναν πολύ ποιοτικό παίκτη.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας του Πάουλο Μπέντο, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Μαρίν ως παίκτης του Ολυμπιακού:

“Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που θα φοράω αυτήν τη φανέλα. Πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα για να το πετύχει αυτό. Και φυσικά, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League.

Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω κανέναν για τον Ολυμπιακό. Ως φαν και του Ερυθρού Αστέρα ξέρω πολλά και για τον σύλλογο αυτό. Είναι μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός, με τεράστια παράδοση. Υπόσχομαι στους οπαδούς μας πως θα κάνω πράξη ότι περιμένουν από μένα”!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version