Site icon NewsIT

Είχε μόνο… βροχή! Χωρίς γκολ το Καλλονή – Λεβαδειακός

24.10.2015 | 17:01
Είχε μόνο… βροχή! Χωρίς γκολ το Καλλονή – Λεβαδειακός

Παρά την υπεροχή της Καλλονής, ο Λεβαδειακός έφυγε με το 0-0 απ' την Μυτιλήνη, σε ένα κακό ποιοτικά ματς -λόγω της έντονης βροχόπτωσης- και συνεχίζει την εντυπωσιακή του πορεία στη Superleague

 

Με το… καλημέρα της αναμέτρησης η Καλλονή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και είχε επιθετικό μονόλογο στο πρώτο δεκάλεπτο του ματς, αλλά σταδιακά ισορρόπησε ο Λεβαδειακός που δημιούργησε την πρώτη του ευκαιρία στο 13′ όταν ο Μάντζιος έκανε τη σέντρα από αριστερά, αλλά ο Ούκα πρόλαβε κι έδιωξε σε κόρνερ πριν ο Ναβάρο καταφέρει να απειλήσει τον Χογκ. Βέβαια, ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διατηρούσαν ελαφρά υπεροχή.

 

Ο Σάμπα ήταν αυτός που είχε πάρει πάνω του την… επίθεση της Καλλονής και στο 18′ με ωραία κίνηση επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τσιντώτα… Ο ίδιος στο 25’εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο τείχος. Σε άλλο φάουλ που εκτέλεσε ο Σάμπα στο 35′, ο Αναστασιάδης έπιασε την κεφαλιά και μπλόκαρε ο Τσιντώτας.

Τα νεύρα δεν έλειψαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου από τους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν σε βαρύ αγωνιστικό χώρο, λόγω της καταρρακτώδους βροχής. Τα καιρικά φαινόμενα δεν βελτιώθηκαν στην επανάληψη και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις προσπάθειες των παικτών, που δεν έχασαν το πάθος τους και προσπάθησαν για το γκολ.

Μέχρι το 80′ το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους δυο αντίπαλους να μην μπορούν να αναλάβουν τα ηνία της αναμέτρησης και να μην φτιάχνουν κάποια κλασική ευκαιρία (μόνο κάποια μακρινά σουτ). Στα τελευταία λεπτά όμως η Καλλονή πίεσε για το τέρμα που θα της έδινε τη δεύτερη της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν ήρθε, με το ματς να μένει στο 0-0 με τον Λεβαδειακό. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι Βοιωτοί απέσπασαν ακόμα έναν πολύτιμο βαθμό και “πάτησαν” προσωρινά στην πεντάδα της κατάταξης, ενώ στη ζώνη του υποβιβασμού παραμένει η ομάδα της Λέσβου.

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version