Παρασκευή, 19 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Έκανε πλάκα στον ΠΑΟΚ! Σαρωτικός Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ eurokinissi
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League ο Ολυμπιακός, ο οποίος διέλυσε εντός έδρας τον ΠΑΟΚ με 84-59. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου έφτασε τις 23 νίκες, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Οι “ερυθρόλευκοι” πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση κι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, ύστερα από την ήττα από την Εφές Αναντολού στην Τουρκία. Πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague.

Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα πολύ κακό πρόσωπο και δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστικός ούτε για ένα δεκάλεπτο. Η διαφορά ανέβηκε πάνω από τους 20 πόντους από το δεύτερο δεκάλεπτο, με το δεύτερο ημίχρονο να αποτελεί τυπική διαδικασία.

Διαιτητές: Πηλοϊδης-Μπήτης-Συμεωνίδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Μπιρτς 4, Παπαπέτρου 6, Ουότερς 5 (1), Πρίντεζης 12 (1), Σπανούλης 12 (2), Γιανγκ 4, Τολιόπουλος 3 (1), Αγραβάνης 7 (1), Μιλουτίνοβ 12, Παπανικολάου 14 (1), Μάντζαρης 2, Αθηναίου 3 (1).
ΠΑΟΚ (Σούλης Μαρκόπουλος): Σόμπεϊ 6, Κόνιαρης 6, Πέινερς 11, Κλάντον 2, Μαργαρίτης 7 (1), Χρυσικόπουλος 2, Τσόχλας 3 (1), ΜακΦάντεν 4, Γλυνιαδάκης 2, Καραμανώλης 2, Παπαδόπουλος, Ασκά 14.

 ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε