Site icon NewsIT

«Εκεχειρία» για Κριστιάνο Ρονάλντο και Έρικ Τεν Χαγκ – Επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

25.10.2022 | 15:45
«Εκεχειρία» για Κριστιάνο Ρονάλντο και Έρικ Τεν Χαγκ – Επιστρέφει στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Soccer Football - Premier League - Manchester United v Newcastle United - Old Trafford, Manchester, Britain - October 16, 2022 Manchester United's Cristiano Ronaldo with manager Erik ten Hag after he was substituted REUTERS/David Klein EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε νέα συζήτηση με τον προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ και οι δυο του “έλυσαν” τις διαφορές τους, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να επιστρέφει στην ομάδα.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Ρονάλντο παραδέχθηκε το λάθος του στον Τεν Χαγκ κι αυτός άναψε το “πράσινο φως” για την επιστροφή του στις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενόψει του αγώνα με τη Σέριφ Τιρασπόλ στο Europa League.

Ο Ρονάλντο είχε βρεθεί σε δυσμένεια στην ομάδα μετά την άρνησή του να περάσει ως αλλαγή στο ματς με την Τότεναμ και την πρόωρη αποχώρησή του για τα αποδυτήρια. Οι δύο πλευρές έκαναν όμως “εκεχειρία” προς το παρόν και ενώ τα σενάρια για τον αρχηγό της Εθνικής Πορτογαλίας συνεχίζονται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version