Αθλητικά

Έκκληση για βοήθεια κάνει ο Πολυχρονίδης [pic]

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης έκανε έκκληση για βοήθεια, μέσω της σελίδας του στο facebook , για την έγκριση του φαρμάκου Spinranza, το οποίο καταπολεμά τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία.

“Ζητάω τη βοήθεια σας για την έγκριση φαρμάκου, όχι τα λάικ σας! Ζητάω εκ μέρους όλων των ασθενών που πάσχουν από νωτιαία μυϊκή ατροφία όπως κι εγώ, καθώς και των γονιών που αγωνιούν κάθε μέρα, για το αν θα καταφέρουν να σώσουν τα παιδιά τους, την υπογραφή σας”, έγραψε ο ασημένιος Παραολυμπιονίκης του Ρίο στην προσωπική του σελίδα στο facebook, εξηγώντας στη συνέχεια τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος, για να βοηθήσει.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα