Site icon NewsIT

Εκνευρισμένος ο Μελισσανίδης στο ΥΠΑΠΕΝ: “Να κάνεις εσύ άλλου το Δημαρχείο”

15.10.2015 | 13:59
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Το τετ α τετ του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Δήμαρχο της Νέας Φιλεδέλφειας - Χαλκηδόνας, Άρη Βασιλόπουλου για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ είχε ένταση...

Κατά τη συνάντηση της αντιπροσωπείας της ΑΕΚ, του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη και του κ. Βασιλόπουλου στο ΥΠΑΠΕΝ, ο τελευταίςο πρότεινε στην Ενωση να δει και άλλους χώρους για την ανέγερση του γηπέδου… και έφερε ως παράδειγμα έκταση στο ύψος της Renault στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Η στάση του Δημάρχου εκνεύρισε τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έδειξε ότι δεν αντέχει την επιμονή του Δημάρχου να μη κτιστεί το γήπεδο στο οικόπεδο της ομάδας, του είπε: “Να κάνεις αλλού το Δημαρχείο αν θέλεις…”.

Πάντως, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, εξερχόμενος από το Υπουργείο, η συζήτηση έληξε συναινετικά και οι πλευρές που εμπλέκονται συμφώνησαν να συγκροτήσουν ομάδα εργασίας, ώστε να βρεθεί λύση.

Οι δηλώσεις Ασλανίδη: “Έγινε μία συζήτηση, η οποία κατέληξε σε ένα συναινετικό κλίμα, σε ένα κλίμα, διαφαινόμενης σύμπνοιας μεταξύ των δύο πλευρών. Στην αρχή βέβαια υπήρξε μια ένταση γιατί μας προτάθηκε η αλλαγή του χώρου ανέγερσης του γηπέδου. Να γίνει δηλαδή σε μια τοποθεσία, όπου υπάρχουν σχολεία ή ακόμη και στο χώρο όπου υπάρχει η Renault. Εκεί υπήρχε η δική μας κάθετη αντίθεση και δεν σας κρύβω ότι ο κ. Μελισσανίδης απάντησε ότι αν ο Δήμαρχος θέλει να φτιάξει το γήπεδο της ΑΕΚ στη Renault, ας προσπαθήσει να φτιάξει το δημαρχείο στη Renault. Πέραν όλων αυτών έγινε και μία συζήτηση πάνω σε δεδομένα που είχαν συζητηθεί εδώ και καιρό με διαβουλεύσεις, με συναντήσεις και προκειμένου να επανατοποθετούνται τα ίδια θέματα, να χάνουμε χρόνο όλες οι πλευρές, αποφασίστηκε να γίνει και εδώ μια ομάδα εργασίας όπου οι δύο πλευρές με την εποπτεία του Υπουργείου θα προσπαθήσει να βρει τη λύση για το αναμενόμενο και το θετικό αποτέλεσμα που κατά ομολογία όλων είναι να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, να γίνει στον δικό μας χώρο, στο δικό μας οικόπεδο κατά τον καλύτερο τρόπο και να καλύπτει και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και το κυκλοφοριακό και το θέμα στάθμευσης και όλα τα υπόλοιπα”.

Ο Υπουργός, Πάνος Σκουρλέτης, τόνισε: “Θέλω να σας διαβεβαιώσω, πως δεν ήταν μια εύκολη κουβέντα. Αλλά το γεγονός πως βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και οι δύο πλευρές είναι σημάδι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Αποφασίστηκε να κάνουμε μια κοινή ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή και του Υπουργείου, στην οποία θα καλέσουμε και την Περιφέρεια, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Και οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο ώριμες και αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ένα γήπεδο που θα τηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις ανάγκες της ΑΕΚ και του κόσμου της και τις ανάγκες της πόλης της Νέας Φιλαδέλφειας”.

Ο Δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, είπε: “Ήταν μια πρώτη τριμερή συνάντηση και αυτό είναι ένα θετικό πρώτο βήμα. Εμείς καταθέσαμε ξανά τις προτάσεις μας. Λέμε ναι στο γήπεδο και έχουν συγκεκριμένες προτάσεις για τον τρόπο που θα ενταχθεί στην πόλη. Θέλουμε το γήπεδο. Και ότι λέμε, το λέμε καλοπροαίρετα για να μην υποβαθμιστεί η πόλη από το έργο. Θα ήταν μια ιδανική λύση να μεταφέρουμε το γήπεδο αλλού, αφού όμως δεν το συζητάει η ΑΕΚ, δεν το συζητάμε και εμείς”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version