Site icon NewsIT

Έξαλλοι στη Γαλλία με τη Euroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου: «Θλιβερός ο τρόπος που διοικείται η διοργάνωση»

25.11.2021 | 19:58
Έξαλλοι στη Γαλλία με τη Euroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου: «Θλιβερός ο τρόπος που διοικείται η διοργάνωση»

Στη Γαλλία είναι έξαλλοι με τον Τζόρντι Μπερτομέου και τη Euroleague, για το γεγονός ότι απορρίφθηκε το κοινό αίτημα των Βιλερμπάν και Μονακό για αναβολή της μεταξύ τους αναμέτρησης.

Οι δύο ομάδες σε συνεννόηση με τη γαλλική ομοσπονδία, θέλησαν να αλλάξουν την ημερομηνία του αγώνα, ώστε να μπορέσουν οι παίκτες τους να αγωνιστούν στα “παράθυρα” για το Μουντομπάσκετ. Η Euroleague αρνήθηκε όμως και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Ζαν Πιερ Σιουτά, ξέσπασε στην Equipe: «Η απόφαση της EuroLeague να μην αλλάξει την ημερομηνία του αγώνα μεταξύ των γαλλικών ομάδων είναι θλιβερή. Είναι τόσο δυσάρεστο. Και για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό; Ποιος κερδίζει από αυτή την υπόθεση; Ο τρόπος με τον οποίο διοικείται η Ευρωλίγκα, είναι θλιβερός, Ποιος διοικεί εκεί; Ο Τζόρντι Μπερτομέου; Κάποιος άλλος; Ποιος αρνήθηκε να μεταφέρει την ημερομηνία του αγώνα; Και γιατί; Η απόφαση αυτή ήταν πολύ δυσάρεστη και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η Equipe ζήτησε μία απάντηση και από τη Euroleague, αλλά το μόνο που πήρε ήταν το εξής μήνυμα: «Κανένα σχόλιο. Δεν έχουμε μεταφέρει ποτέ την ημερομηνία ενός αγώνα. Αν το κάνουμε για μία αναμέτρηση, πρέπει να το κάνουμε για όλες. Το καλεντάρι είναι πάρα πολύ περίπλοκο που δεν μπορούμε να έχουμε στο μυαλό μας τους άλλους».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version