Site icon NewsIT

Καφρίλα στην Τούμπα! Οπαδοί του ΠΑΟΚ τραυμάτισαν παίκτη του Ατρόμητου μετά την ισοπαλία

30.01.2016 | 23:43
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

-Ο ΠΑΟΚ τα... έχασε σε ένα ακόμη ματς!! Αποτέλεσμα της παρουσίας του; Η εξέδρα τραυμάτισε τον σκόρερ του Ατρόμητου, Λαζαρίδη με αναπτήρα που του πέταξε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο διαιτητής ανέφερε το περιστατικό στο φύλλο αγώνα -Ο "Δικέφαλος" αναδείχθηκε ισόπαλος με την ομάδα του Περιστερίου, 1-1 στην 20η αγωνιστική - Ο Λαζαρίδης όταν πέτυχε το γκολ ζήτησε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να σωπάσουν βάζοντας κάθετα το δάχτυλό του μπροστά από το στόμα του. -"Εβραζε" η Τούμπα μετά τη λήξη του παιχνιδιού! Πολλοί οπαδοί συγκεντρώθηκαν στα επίσημα -Καλό στήσιμο του Ατρόμητου από τον Δέλλα! Γιούχαραν τον Τούντορ!  

Το live του αγώνα. 

Ο Νίκος Λαζαρίδης αποχώρησε από το γήπεδο πάνω σε φορείο! Ο αμυντικός του Ατρόμητου ζαλιζόταν όταν πήγε στα αποδυτήρια. Το γεγονός αυτό, σίγουρα θα στοιχίσει σοβαρά στον “Δικέφαλο” που δεν θα γλιτώσει την τιμωρία.

Ο παίκτης της ομάδας του Περιστερίου, μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν συνήλθε. Τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό φρύδι και έχασε τις αισθήσεις του για λίγο! Στο ίδιο σημείο είχε ξαναχτυπήσει και αυτό φόβισε τους Περιστεριώτες. Ομως, ο Λαζαρίδης ανέκτησε γρήγορα τις αισθήσεις του, έκανε ντους και μπήκε στο πούλμαν του Ατρόμητου. 

Αυτή η αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ -και κυρίως του ενός που πέταξε το αντικείμενο- είναι σε πλήρη αντιδιαστολή με το χειροκρότημά τους στον Παπαδόπουλο, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του “Δικέφαλου”.

Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Λαζαρίδης το διάστημα 2010 – 2012 έπαιζε στον μεγάλο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Αρη, ενώ όταν πέτυχε το γκολ ζήτησε από τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης να σωπάσουν, βάζοντας κάθετα το δάχτυλό του μπροσά από το στόμα του.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο άργησε ν’ απειλήσει… Ο Πέλκας σε ρόλο δημιουργού ήταν “όλα τα λεφτά” για τον “Δικέφαλο”, αλλά μπορούσε και να φτιάξει και δικό του γκολ! Αυτό ήταν το καλό νέο του αγώνα για τους Θεσσαλονίκεις, καθώς είχαν και ένα κακό να διαχειριστούν. Τόσο κακό, που… αγγίζει τα όρια της “μάστιγας” για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε και τα δύο εξτρέμ του, Ζάιρο και Ροντρίγκες κατά τη διάρκεια του ματς, εξ’ αιτίας τραυματισμού! Το αποτέλεσμα ήταν να κοιτάζει ο Τούντορ στον πάγκο του, χωρίς να εντοπίζει και πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Στο 30′ ήρθε το γκολ για τον ΠΑΟΚ, όταν ύστερα από μαγική ασίστ του Πέλκα, ο Μακ έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Ατρόμητου και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Μπάρκα, για το 1-0! Ο Σλοβάκος έβγαλε τη φανέλα του για να γιορτάσει την έλευση του παιδιού του και του γκολ και τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα.

Ο Μακ και ο Πέλκας ήταν αυτοί που προκαλούσαν τα ρήγματα στην ομάδα του Ατρομήτου και ειδικότερα ο δεύτερος. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Δέλλας να ζητήσει από τους παίκτες του να προσαρμόσουν πάνω του την άμυνά τους. 

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος και στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά χρειάστηκε ο Πέλκας να φύγει από τον άξονα στ’ αριστερά, για να καλύψει το κενό του Ροντρίγκες. Ο Γκολάσα που μπήκε στον αγώνα ήταν αυτός που πέρασε εκεί, όπου βρισκόταν ο Πέλκας και ο “Δικέφαλος” δεν θύμιζε την ομάδα του πρώτου ημιχρόνου.

Η πρώτη καλή ευκαιρία του Ατρόμητου στο ματς συνέβη στο 48′. Τότε, ο Λαζαρίδης με βαθιά μπαλιά έβγαλε τον Ναπολεόνι τετ-α-τετ με τον Βελλίδη, αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Σταδιακά η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ανέβαζε την απόδοσή της, ενώ ο ΠΑΟΚ γινόταν νευρικός… Ο Τούντορ έδινε οδηγίες στον “απενεργοποιημένο” πια (αφού βρισκόταν) στα πλάγια Πέλκα, αλλά ως το 75′ δεν είχε διορθωθεί κάτι.

Ο “Δικέφαλος” συνέχισε με λάθη και ο Ατρόμητος με διορθωτικές κινησείς… Τούτο, έφερε το γκολ της ισοφάρισης. 

Στο 80′ ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ, ο Λαζαρίδης πήρε την κεφαλιά ξέφυγε από τον Κόστα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1!

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αντιδράσει και ο αγώνας έληξε ισόπαλος. Στο τέλος του παιχνιδιού ο Λαζαρίδης βρέθηκε ξαπλωμένος και τραυματισμένος από αντικείμενο που δέχθηκε από την εξέδρα, η οποία “έβραζε” με τη λήξη του ματς και αποδοκίμασε τόσο τον αντίπαλο σκόρερ όσο και τον “Δικέφαλο”.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Κόστα, Κοροβέσης, Τσίμιροτ, Τζιόλης, Πέλκας, Ροντρίγκες (57′ Γκολάσα), Ζάιρο (28′ Μυστακίδης), Μακ.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Στόιτσεφ, Ούμπιδες, Κεϊτά, Μπάλλας (46′ Μπρίτο), Ναπολεόνι (86′ Κοντοές), Λε Ταλέκ (64′ Παπαδόπουλος).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version