Site icon NewsIT

Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό: «Στο απόλυτο μηδέν ξανά η ελληνική διαιτησία»

02.02.2022 | 20:42
Έξαλλοι στον Παναθηναϊκό: «Στο απόλυτο μηδέν ξανά η ελληνική διαιτησία»

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στην Κρήτη για την 21η αγωνιστική της Superleague 1, έχοντας έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Καραντώνη.

Το ματς κρίθηκε ουσιαστικά στην αποβολή του Λούκας Βιγιαφάνιες, με την απόφαση του διαιτητή να κάνει έξαλλους τους “πράσινους”. Μετά το τέλος του αγώνα, η ΠΑΕ εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση με “βολές” κατά… πάντων.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

«Στο απόλυτο μηδέν ξανά η ελληνική διαιτησία»

Μετά και τη σημερινή διαιτητική φαρσοκωμωδία στο Ηράκλειο, έγινε πλέον σαφές σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Ελλάδας ότι η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπου την παρέλαβαν οι διεθνείς ομοσπονδίες. Δηλαδή στο απόλυτο μηδέν. Ασχολούμαστε ξανά με τις διατεταγμένες υπηρεσίες των Καραντώνηδων, των Τζήλων, των Φωτιάδων, οι οποίοι αλλοιώνουν τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, καταστρέφοντας τη δουλειά των ποδοσφαιριστών, με την ανοχή, αν όχι τις ευλογίες, του αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ.

Δεδομένης της παρουσίας του VAR, το οποίο θα έπρεπε να διορθώνει και όχι να συμπληρώνει -όπως συμβαίνει πλέον στους αγώνες της Super League- τα λάθη των διαιτητών που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα έχουν πλέον χειροτερέψει. Χρειάζεται πάλι να γίνουν αλλαγές εκ βάθρων, μήπως και επιτρέψουμε στους ποδοσφαιριστές να γίνουν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version