Αθλητικά

Έξαλλος ο Δημήτρης Ιτούδης: Αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές στο πρώτο ημίχρονο του Φενέρμπαχτσε – Μερκεζεφέντι

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του για μία διαιτητική απόφαση στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με τη Μερκεζεφέντι για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Λίγες μέρες πριν τις μάχες με τον Ολυμπιακό για τα πλέι οφ της Euroleague, ο Δημήτρης Ιτούδης αποβλήθηκε από το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με τη Μερκεζεφέντι για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας προπονητής χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, με αποτέλεσμα να δει το υπόλοιπο του αγώνα από τα αποδυτήρια.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ήταν έξαλλος με τις αποφάσεις των διαιτητών, θεωρώντας ότι δεν σφύριξαν ξεκάθαρα φάουλ υπέρ της Φενέρμπαχτσε.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Καλώ ΑΕΚ και Παναθηναϊκό να καταθέσουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ ώστε να διανεμηθούν το συντομότερο στις ομάδες»
"Ομάδες, από τις οποίες υπέγραψαν τη συμφωνία, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League κ. Ευάγγελο Μαρινάκη", αναφέρει η Super League
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης