Ο Τάσος Δουβίκας θα μπορούσε να έχει κερδίσει πέναλτι στο ντεμπούτο του στην Κόμο
Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Κόμο, χάρη σε ένα πέναλτι στο τέλος της αναμέτρησης της Serie A, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Τάσο Δουβίκα.
Ο προπονητής της Κόμο, Σεσκ Φάμπρεγας, πέρασε στο ματς ως αλλαγή τον Τάσο Δουβίκα, για το ντεμπούτο του στη Serie A και ο Έλληνας επιθετικός θα μπορούσε να σκοράρει στο φινάλε, αλλά κόπηκε σε μία καλή ευκαιρία, από χέρι παίκτη της Γιουβέντους.
Ο Φάμπρεγας ήταν έξαλλος για το γεγονός και ξέσπασε στις δηλώσεις του, αναφέροντας τα εξής: «Δεν θα μείνω άλλο σιωπηλός, φτάνει πια. Είναι ξεκάθαρο πέναλτι, ο Δουβίκας κάνει το κοντρόλ με το στήθος και αν δεν υπήρχε η επαφή του Γκάτι με το χέρι, θα ήταν ξεκάθαρη ευκαιρία για γκολ.
Τώρα επιστρέφουμε σπίτια μας δίχως βαθμούς και φαινόμαστε χαζοί. Έγινε και τον Ιανουάριο με τη Λάτσιο, έγινε και με τη Μίλαν, έγινε και με την Ουντινέζε, έγινε και με τη Ρόμα, πρέπει επιτέλους να υπερασπιστώ την Κόμο. Ξέρω ότι είμαστε μια μικρή πόλη, αλλά πρέπει να ορθώσουμε όλοι ανάστημα για την Κόμο».