Site icon NewsIT

Έξαλλος ο Κάρι! Πέταξε σε οπαδό το μασελάκι του (VIDEO)

17.06.2016 | 10:07
ΦΩΤΟ youtube.com

ΦΩΤΟ youtube.com

Δύσκολα... χωνεύει κάποιος πως η σειρά των τελικών του NBA από το 3-1 έφτασε στο 3-3. Ο ηγέτης των Γουόριορς στα τελευταία λεπτά του έκτου τελικού με τους Καβαλίερς αποβλήθηκε με έκτο φάουλ και ξέσπασε, πετώντας τη μασέλα του που πέτυχε έναν θεατή.

Ο Κάρι έκανε το 6ο του φάουλ στον αγώνα, τέσσερα λεπτά πριν από το τέλος του έκτου τελικού , δεν συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή και… ξέσπασε.

Ο ηγέτης των Γουόριορς πέταξε τη μασέλα του, που χτύπησε έναν θεατή που τον κορόιδευε (!), ενώ άρχισε να φωνάζει στον διαιτητή λέγοντας “that’s bullshit” (μτφ: «αυτά είναι μ@@@ες»).

Αμέσως μετά κατευθύνθηκε, έχοντας αποβληθεί με φάουλ και χρεωθεί με τεχνική ποινή, προς τα αποδυτήρια.

Παρά τον εμφανή εκνευρισμό του, ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών βρήκε την ψυχραιμία για κάποια δευτερόλεπτα ώστε να πάει να δώσει το χέρι του στο “θύμα”, ζητώντας του συγγνώμη, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Πολλοί τόνισαν πως ο ηγέτης των Γουόριορς κινδυνεύει με ποινή αποκλεισμού από τον τελευταίο τελικό, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται πιθανό, γιατί υπάρχει δεδικασμένο. Το Δεκέμβριο του 2014 ο Ενές Καντέρ είχε κάνει ανάλογη κίνηση και είχε τιμωρηθεί με τεχνική ποινή, αλλά όχι και αποβολή από τους διαιτητές, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο 25.000 δολαρίων.

Ίδια “καμπάνα” είχαν δεχτεί για αντίστοιχα περιστατικά ο Άαρον Μπρουκς το Νοέμβριο του 2012 και ο Αντρές Νοτσιόνι το Νοέμβριο του 2010. Η μοναδική φορά που παίκτης τιμωρήθηκε με αποκλεισμό για τέτοιο παράπτωμα ήταν το 2006, όταν ο Ουντόνις Χάσλεμ είχε πετάξει τη μασέλα του επίτηδες πάνω σε έναν διαιτητή, με αποτέλεσμα ο φόργουορντ του Μαϊάμι να τιμωρηθεί με έναν αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version