Site icon NewsIT

Έξαλλος ο Σάντος! “Ήμασταν ομάδα καρικατούρα στο πρώτο ημίχρονο”

06.09.2013 | 23:58
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν ηρέμησε ούτε από τη νίκη επί του Λιχτενστάιν και έκανε λόγο για ντροπιαστικά εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μάση τα λόγια του και μίλησε με σκληρή γλώσσα για την απόδοση της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο.

“Πρώτη φορά νιώθω ντροπή ως προπονητής για μία εμφάνιση ελπίζω το ίδιο να νιώθουν και οι παίκτες μου. Ήμασταν ομάδα καρικατούρα. Η κατοχή ήταν στα ίδια επίπεδα με το Λιχτενστάιν. Εάν ήμουν στην εξέδρα θα έλεγα πως η ομάδα με τα μπλε ήταν εκείνη που διεκδικούσε την πρόκριση στο Μουντιάλ και όχι ο αντίπαλος.

Δεν μαρκάραμε, δεν πιέζαμε και δεν μπορέσαμε να βγάλουμε κανέναν αυτοματισμό. Από εκεί και πέρα ό,τι έγινε είναι καλό. Να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και να αντιμετωπίζουμε όλα τα πράγματα και τα ματς με την ίδια σοβαρότητα. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται σε σχέση με το Β’ μέρος όπου ήμασταν μία ομάδα που μπήκε για να κερδίσει. Πιέσαμε, παίξαμε καλά και κάναμε 5-6 και παραπάνω ευκαιρίες για γκολ. Οπότε μετά από 90 λεπτά παιχνιδιού θα λέγαμε πως η Ελλάδα κέρδισε δίκαια.

Στην επανάληψη ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί. Από τη στιγμή που θέλουμε να είμαστε στο Μουντιάλ θα πρέπει αυτό να το δείξουμε με πιο μεγάλη πειστικότητα. Όλη την εβδομάδα αυτό λέγαμε. Από τη δική μας πλευρά να κάνουμε 4 νίκες στα εναπομείναντα ματς. Να μην κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Ακόμα και μετά το αποτέλεσμα της Βοσνίας η πρόκριση δεν εξαρτάται από εμάς. Πόσο μάλλον όταν το αποτέλεσμα του άλλου ματς περιπλέκει τα ματς καθώς και η Σλοβακία κυνηγάει είτε να βγει 2η είτε να κάνει το θαύμα. Εάν θυμάστε το είχαμε πει πως η Σλοβακία θα το παλέψει μέχρι τέλους.”

Έβαλε… τρίποντο ο Μήτρογλου – Ορθάνοιχτος ο δρόμος για Βραζιλία

Μεγάλο “δώρο” της Σλοβακίας στην Ελλάδα

Σοβαρά επεισόδια στο Βουκουρέστι (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version