Αθλητικά

Εξαλλος ο Σπανός: “Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος”

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο Γιώργος Σπανός. Είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Δελφάκη στο ματς με τον Ολυμπιακό και πήγε στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το τέλος του αγώνα!

Ενοχλήθηκε για το γκολ που ακυρώθηκε στην ομάδα του στο 27′ και για το χέρι του Ντα Κόστα στο 7′.

Ο μεγαλομέτοχος του Ατρομήτουν δήλωσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπαιξαν 11 εναντίον 14 σήμερα. Υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Από σήμερα αναλαμβάνει μια νέα επιτροπή και ευχής έργον είναι να έρθει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επαναλαμβάνω στο ματς υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα