Παρασκευή, 26 Ιουλ.
26oC Αθήνα

Εξάσφαιρος Ολυμπιακός! Διέλυσε τη Βέροια κι έστειλε μηνύματα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

 Πιο εντυπωσιακή πρεμιέρα στο νέο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να κάνει ο Ολυμπιακός, που συνέτριψε τη Βέροια με 6-1 (25΄, 61΄, 89΄ Ιντέγε, 27΄ Σεμπά, 41΄ Ελιουνούσι, 49΄ Μιλιβόγεβιτς – 74΄ Καπετάνος) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, αποδίδοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης. Χατ-τρικ ο Ιντέγε, εξαιρετικοί οι Μαρίν- Ελιουνούσι.

 Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έπαιξε κατά διαστήματα τρομερό ποδόσφαιρο, διαλύοντας τη Βέροια, η οποία δεν γνωρίζει ακόμα αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Superleague, μιας και δεν έχει πάρει αδειοδότηση. Στα αξιοσημείωτα, το ντεμπούτο του Όσκαρ Καρντόσο με την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Ο αγώνας:

Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αποφασισμένος να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα έλυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Μπέντο. Η Βέροια, όμως, ήταν καλά στημένη και δεν επέτρεψε στους Πειραιώτες να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες για γκολ στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Ο Μπράουν Ιντέγε κατάφερε να “ξεκλειδώσει” τελικά την άμυνα της Βέροιας στο 25′, όταν και άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ, έπειτα από γύρισμα του Μαρίν. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός πιστώθηκε και δεύτερη ασίστ στο 27′,”σερβίροντας” στο κεφάλι του Σεμπά την μπάλα για το 2-0, ενώ στο 29΄ και σε νέα σέντρα του Μάριν η κεφαλιά-ψαράκι του Ελιουνούσι κατέληξε στο δεξί δοκάρι. 

Ότι δεν κατάφερε ο Νορβηγός επιθετικός στο 29′, το έκανε στο 41′, γράφοντας το 3-0 με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση, έπειτα από ασίστ του Ιντέγε. ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο κι έτσι στο 49΄ έγινε το 4-0 με βολίδα του Μιλιβόγεβιτς από το ύψος της περιοχής. Η Βέροια είχε παραδώσει πνεύμα, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να κάνουν πάρτι.

Στο 61΄ οι παίκτες του Μπέντο άλλαξαν την μπάλα ανενόχλητοι, η τελική πάσα είχε αποδέκτη τον Ιντέγε και ο Νιγηριανός τελείωσε τη φάση για το 5-0, με τη Βέροια να πετυχαίνει το γκολ της τιμής με τον Καπετάνο στο 74′. Το τελικό 6-1 διαμόρφωσε ο Ιντέγε στο 89′, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Καπίνο, Μποτία, Μιλιβόγιεβιτς, Ντα Κόστα (58΄ Ρέτσος), Μαρίν (70΄ Καρντόσο), Ελιουνούσι (65΄ Πάρντο), Καμπιάσο, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Σεμπά, Ιντέγε.

ΒΕΡΟΙΑ (Αλέκος Βοσνιάδης): Λόπεθ, Μελίσσης, Μαραγκός, Κάλβο, Καπετάνος, Σισίνιο (77΄ Βίτι), Σαρπόνγκ (46΄ Άρτσε), Μαλόν, Παπαδόπουλος, Μπαλάφας, Χαροντάκης (46΄ Ναβαλόφσκι).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε