Site icon NewsIT

Έξι ομάδες “μπλοκάρουν” την επιστροφή της ΑΕΚ στην Ευρώπη!

18.03.2016 | 22:20
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιώργος Παναγόπουλος αποκάλυψε πως ο Λεβαδειακός, ο Πλατανιάς κι άλλες τέσσερις ομάδες έκαναν προσφυγή, προκειμένου η ΑΕΚ να μην αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν.

Ο γνωστός νομικός, μιλώντας στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5», τόνισε ότι οι έξι ομάδες θέλουν να μπλοκάρουν τη συμμετοχή της ΑΕΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να επωφεληθούν οι ίδιες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Η ΑΕΚ, μετά τη Λάρισα, ήρθε με μία μυστηριώδη ανακοίνωση για τη FIFA και πανηγυρίζει κι αυτή. Και σαν παλιός δημοσιογράφος και τώρα έγκριτος νομικός, ξέρω ότι η ΑΕΚ είναι αποκλεισμένη για τρία χρόνια λόγω των χρεών λόγω που έπεσε. Το Financial Fair play αρχίζει από τη στιγμή που δικαιούσαι να βγαίνεις. Η ΑΕΚ από φέτος θα δικαιούται να βγαίνει.

Η δική μου άποψη είναι πως η ΑΕΚ δεν δικαιούται να παίξει. Γι’ αυτό έμαθα χθες ότι έξι ομάδες της Σούπερ Λίγκα έχουν κάνει καταγγελία στην ΕΠΟ που δεν τις γνωρίζαμε μέχρι χθες -γι’ αυτό και η ΑΕΚ έτρεξε να βγάλει ανακοίνωση και να πει ότι “καθάρισε η αδειοδότηση”. Ενώ η αόριστη ανακοίνωσή της λέει ότι ένας μάνατζερ και δυο ποδοσφαιριστές έχασαν την προσφυγή τους στην επιτροπή της FIFA. Πιασε το αυγό και κούρευ’ το”.

“Έμαθα ο Πλατανιάς, ο Λεβαδειακός. Έξι λέει. Έμαθα για Λεβαδειακό και Πλατανιά. Δεν μπορώ να το διασταυρώσω, ας γίνει ρεπορτάζ. Έτρεχα στην ΕΠΟ για άλλα θέματα χθες”.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version