Αθλητικά

Εκτός διοργανώσεων FIBA οι ομάδες της Ρωσίας

Οι κυρώσεις στη Ρωσία δεν έχουν τέλος. Η FIBA Europe ανακοίνωσε πως η Ρωσία δεν ανήκει πλέον στις χώρες που θα διεκδικήσουν έναν όμιλο για το Eurobasket 2025, ενώ οι ρωσικές ομάδες τέθηκαν εκτός διασυλλογικών διοργανώσεων.

Η FIBA Europe ακολούθησε ουσιαστικά τη σκληρή στάση που κρατούν όλες οι αθλητικές ομοσπονδίες, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι ρωσικές ομάδες τέθηκαν εκτός των ευρωπαϊκών διοργανώσεων που γίνονται από τη FIBA, ενώ η Ρωσία δεν θα διεκδικήσει όμιλο στο Eurobasket 2025.

Μετά την απόφαση αυτή, από τη Euroleague Γυναικών αποβάλλονται οι Εκατερίνμπουργκ, ΜΒΑ Μόσχας και Ντιναμό Κουρσκ, τρεις ομάδες που είχαν φτάσει στα προημιτελικά. Εκτός FIBA Europe Cup έμεινε η Άβτοντορ.

Τέλος, όλες οι ουκρανικές ομάδες θα δίνουν σε άλλη χώρα για λόγους ασφαλείας τους αγώνες τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντέμιαν Λίλαρντ κάνει «αγώνα δρόμου» για να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι των Μιλγουόκι Μπακς με τους Ιντιάνα Πέισερς
«Σίγουρος» θεωρείται πλέον για το τρίτο παιχνίδι, αλλά στους Μπακς ελπίζουν ότι θα έχουν διαθέσιμο τον Λίλαρντ από το δεύτερο ματς των πλέι οφ του NBA
Ο Ντέιμεν Λίλαρντ