Site icon NewsIT

Ελ Κααμπί: «Μοναδική εμπειρία η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό»

06.06.2024 | 16:55
Ελ Κααμπί: «Μοναδική εμπειρία η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό»

CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ. (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ανέφερε πως η κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό ήταν μια μοναδική εμπειρία, με τον Μαροκινό επιθετικό να ευχαριστεί τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» για την στήριξη του.

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί αποτέλεσε εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του Conference League, ένα ιστορικό επίτευγμα για τον ελληνικό σύλλογο, με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή να αναφέρει πως αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του το συγκεκριμένο γεγονός.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της Εθνικής Μαρόκου, ο χαρισματικός ποδοσφαιριστής θέλησε να κάνει ένα απολογισμό για όλη την πορεία του Ολυμπιακού στην διοργάνωση, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως θα ήθελε στο μέλλον να κατακτήσει και άλλους Ευρωπαϊκούς τίτλους.

«Το Conference League ήταν μια μοναδική περιπέτεια, γιατί κατέκτησα έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Ευχαριστώ όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το επίτευγμα, τους συμπαίκτες, τους προπονητές και την οικογένειά μου.

Ευχαριστώ επίσης τους οπαδούς της ομάδας μας, καθώς και τους Μαροκινούς φιλάθλους που πάντα μας στήριζαν.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία, και ελπίζω σε περισσότερες, αν θέλει ο Θεός.

Σχεδιάζαμε να κάνουμε πορεία στη διοργάνωση του Europa League, αλλά όταν δεν το καταφέραμε, αγωνιστήκαμε στο Conference League και καταφέραμε να αποκλείσουμε την πρώτη μας αντίπαλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελ Κααμπί.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version