Site icon NewsIT

Ελεύθεροι οι 4 κατηγορούμενοι για τα επεισόδια στο Παγκράτι

19.10.2013 | 11:34
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μετά από πολύωρη απολογία αφέθηκαν ελεύθεροι οι 4 κατηγορούμενοι, οι οποίοι ελέγχονταν για απλή συνδρομή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας έξω από το κλαμπ του Παγκρατίου, στα επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Διαβάστε τη δήλωση του συνηγόρου τους, Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Η δήλωση του Μιχάλη Δημητρακόπουλου:

“Μετά από πολύωρη απολογία, με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως, αφέθηκαν ελεύθεροι οι 4 κατηγορούμενοι, οι οποίοι ελέγχονταν για απλή συνδρομή σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος υπαλλήλου κέντρου υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Παγκράτι.

Από το πειστήριο usb, όπου κατέγραψε (μαγνητοσκόπησε) το επεισόδιο έξω από το club στο Παγκράτι, αποδείχθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν απομακρυνθεί όταν έγινε ο επίμαχος πυροβολισμός.

Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον νεαρό εργαζόμενο, οι κατηγορούμενοι θα τον επισκεφτούν στο νοσοκομείο για να εκφράσουν εμπράκτως τη συμπαράστασή τους.

Κάνω έκκληση στους νέους της χώρας μας να απέχουν από διενέξεις, οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν σε απρόβλεπτα και μη επιδιωκόμενα αποτελέσματα, τα οποία μπορεί να στιγματίσουν ανεξίτηλα τη ζωή τους.”

22χρονος Έλληνας ο πιστολέρο του Παγκρατίου – Τι ψάχνει η αστυνομία

Σαρωτικοί έλεγχοι για τον πιστολέρο χούλιγκαν του Παγκρατίου – Έπιασαν το συνεργό του – ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το σημείο του πυροβολισμού

Βγήκαν τα πιστόλια των χούλιγκαν! Σε σοβαρή κατάσταση 23χρονος μετά από πυροβολισμό έξω από κλαμπ στο Παγκράτι

Πυροβολισμοί στο Παγκράτι – Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονος

Τρύπησε αυτοκίνητο από τη βόμβα με ρουλεμάν στο σύνδεσμο του Ολυμπιακού στο Παγκράτι – Εντυπωσιακές ΦΩΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version