Site icon NewsIT

Ελλάδα – Φινλανδία: Έφυγαν πάνω από 10.000 εισιτήρια για το ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου

05.09.2024 | 12:13
Ελλάδα – Φινλανδία: Έφυγαν πάνω από 10.000 εισιτήρια για το ματς της Εθνικής ποδοσφαίρου

Η Εθνική ποδοσφαίρου ξεκινάει την προσπάθειά της στο Nations League, στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Φινλανδία και οι φίλοι της ομάδας δείχνουν έτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια της Γαλανόλευκης.

Με νέο προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και την ομάδα να επιστρέφει στο “Καραϊσκάκης”, η Εθνική ποδοσφαίρου ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο Nations League (League B, 2ος όμιλος), υποδεχόμενη την Φινλανδία το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 21:45.

Οι φίλοι της εθνικής ποδοσφαίρου δείχνουν έτοιμοι να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας. Ήδη έχουν φύγει περισσότερα από 10.000 εισιτήρια, με την προπώληση να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη σε αντίστοιχο χρόνο.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενη σε αντίστοιχο χρόνο και η πορεία της φάνηκε από τις πρώτες μέρες οπότε έφυγαν 2-3.000 εισιτήρια. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως τις επόμενες τρεις ημέρες αναμένεται να κλιμακωθεί η ανταπόκριση, καθώς η ζήτηση ολοένα και αυξάνεται

Να αναφέρουμε ότι για την είσοδο των οπαδών στο γήπεδο δεν χρειάζεται ταυτοποίηση του εισιτηρίου μέσω του Gov.gr Wallet, κάτι που ισχύει για τους συλλόγους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version