Site icon NewsIT

Ελλάδα – Φινλανδία: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του Nations League

30.08.2024 | 13:11
Ελλάδα – Φινλανδία: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον αγώνα του Nations League

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΛΤΑ (EUROKINISSI)

Τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου για την πρεμιέρα απέναντι στην Φινλανδία στο Νations League κυκλοφόρησαν, με τον κόσμο να μπορεί να κλείσει την θέση του για την αναμέτρηση.

Η ανανεωμένη Εθνική ποδοσφαίρου, κοντράρεται με την Φινλανδία για την 1η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Nations League, με την ομοσπονδία να κάνει γνωστό ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα έχουν κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα για το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (7/09/24) στις 21:45 στο «Καραϊσκάκης» ο κόσμος μπορεί να προμηθευτεί ένα «μαγικό χαρτάκι» μέσα από το επίσημο site της Εθνικής, με το κόστος να ξεκινά από 10 ευρώ. Τα παιδιά μέχρι 12 ετών θα έχουν έκπτωση 50%.

Η ανακοίνωση

Ελλάδα-Φινλανδία: Κλείσε θέση δίπλα στην Εθνική Ομάδα

Από σήμερα τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα Ελλάδα-Φινλανδία για το Nations League 2024-25 (League B, 2ος όμιλος), ο οποίος θα διεξαχθεί στο “Γ. Καραϊσκάκης” το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 21:45.

Από τo ματς της πρεμιέρας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, διαφοροποείται πλήρως η τιμολογιακή πολιτική έτσι ώστε τα εισιτήρια των αγώνων της “γαλανόλευκης” να καταστούν άκρως προσιτά σε σχέση με τις τιμές της τρέχουσας αγοράς. Ενδεικτικά, το εισιτήριο χαμηλότερου κόστους τιμάται στα 10€.

Ασφαλώς, σε επιλεγμένες θύρες διατηρείται το δικαίωμα εισόδου σε παιδιά μέχρι 12 ετών με έκπτωση 50%, ενώ το συνολικό εύρος των τιμών διαμορφώνεται από 10€ έως 40€ με την πλειονότητα (22.500) να κοστίζουν 10€ (18.000) και 20€ (4.500). Αναλυτικά, η διατίμηση των εισιτηρίων είναι 10€, 20€, 30€ και 40€.

Για όλες τις φίλες και τους φίλους της Εθνικής Ομάδας που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από premium θέσεις τον πρώτο αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υπό τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα διατίθενται εισιτήρια VIP και VVIP προς 100€ και 150€, αντιστοίχως.

Πατήστε ΕΔΩ για αγορά εισιτηρίου.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version