Σάββατο, 20 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ελλάδα – Γαλλία: Η Εθνική Νέων θέλει τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Eurobasket U20

Ελλάδα – Γαλλία: Η Εθνική Νέων θέλει τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Eurobasket U20

Η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετωπίζει απόψε (20/7, 21:30) τη Γαλλία στον δεύτερο ημιτελικό του Eurobasket U20. Τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Η Εθνική Νέων Ανδρών πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Πολωνία και θα έχει δύο ευκαιρίες για ένα μετάλλιο στο Eurobasket U20.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου αντιμετωπίζει απόψε (20/7, 21:30) την ισχυρή Γαλλία στον δεύτερο ημιτελικό, ούσα το αουτσάιντερ του αγώνα, μιας και οι πρωταθλητές Ευρώπης διαθέτουν το πιο ποιοτικό σύνολο του τουρνουά, έχοντας αποκλείσει στα προημιτελικά την πανίσχυρη Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έφθασε στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχοντας αποκλείσει διαδοχικά το Ισραήλ και την Λιθουανία.

Να σημειωθεί ότι Ελλάδα και Γαλλία αναμετρήθηκαν και στην φάση των ομίλων, όπου οι «τρικολόρ» επικράτησαν με 68-62, ενώ οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στον περσινό ημιτελικό στην Κρήτη, όπου οι Γάλλοι είχαν νικήσει άνετα και στη συνέχεια κατέκτησαν το τρόπαιο.

Ο χρονικά πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 19:00, με το Βέλγιο και την Σλοβενία να διεκδικούν το «εισιτήριο» για τον τελικό της διοργάνωσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις