Site icon NewsIT

Ελλάδα – Ιρλανδία: Ανακοινώθηκε sold out

13.10.2024 | 13:33
Ελλάδα – Ιρλανδία: Ανακοινώθηκε sold out

NATIONS LEAGUE 2024-2025 / ΑΓΓΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο αγώνας της Εθνικής ποδοσφαίρου απέναντι στην Ιρλανδία (21.45, Novasports, Alpha, live από το Newsit.gr) στο «Καραϊσκάκης» για την 4η αγωνιστική του Nations League θα είναι sold out, καθώς όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια εξαντλήθηκαν.

Τα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν και η αναμέτρηση της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία θα γίνει σε ένα κατάμεστο «Καραϊσκάκης». 

Οι φίλαθλοι της Ελλάδας θα δώσουν δυναμικό παρών στο Φαληρικό γήπεδο, με σκοπό να σπρώξουν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη νίκη.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έβγαλε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε τον κόσμο, ο οποίος θα τιμήσει τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ στην αναμέτρηση, σε ένα παιχνίδι που θα έχει αρκετή συγκίνηση.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιρλανδία επέστρεψε ορισμένα εισιτήρια, τα οποία δόθηκαν στην διάθεση των Ελλήνων φιλάθλων, με αποτέλεσμα να ανοίξει άλλη μία θύρα για τους φίλους της «γαλανόλευκης».

Η ενημέρωση της ΕΠΟ

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί τους φιλάθλους για την ανταπόκριση που έδειξαν ως προς την αγορά εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδας-Ιρλανδίας στις 13 Οκτωβρίου, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να εξαντληθούν. Οι φίλες και οι φίλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος τιμούν με αυτό τον τρόπο τόσο την Εθνική Ομάδα, όσο και τη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, καθώς το παιχνίδι αποτελεί τον εν Ελλάδι αποχαιρετισμό στον διεθνή ποδοσφαιριστή.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η άμεση και όσο το δυνατόν πιο ζεστή σύνδεση της Εθνικής με όλους τους Έλληνες και οι γεμάτες εξέδρες στους αγώνες της “γαλανόλευκης” ενισχύουν τους δεσμούς ομάδας και φιλάθλων. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για δύο πλευρές αλλά για έναν ζωντανό και ενιαίο οργανισμό, με ποδοσφαιριστές, προπονητές, μέλη του επιτελείου και φιλάθλους να αποτελούν αναπόσπαστα και άρρηκτα μέρη του.

Το παραπάνω αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο γεγονός της εξάντλησης των εισιτηρίων του αγώνα με την Ιρλανδία. Το “Γ. Καραϊσκάκης” θα είναι γεμάτο. Η Εθνική Ομάδα θα υποστηριχθεί όπως της αρμόζει και θα αποδοθεί η πρέπουσα τιμή στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ, που τόσο ξαφνικά και πρόωρα έφυγε από κοντά μας.

Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς για τον αγώνα

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι τον Κώστα Κουλιεράκη ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες, με τους Παναγιώτη Ρέτσο και Παντελή Χατζηδιάκο να διεκδικούν τη θέση δίπλα στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Πολύ πιθανό είναι να ξεκινήσει βασικός ο Πέτρος Μάνταλος, αντικαθιστώντας ένα εκ των Σιώπη και Κουρμπέλη στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τον έμπειρο προπονητή να μην σκοπεύει να «πειράξει» την ενδεκάδα, η οποία πήρε το αναπάντεχο τρίποντο κόντρα στην Αγγλία.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Κώστας Τσιμίκας και ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση με συμπτώματα φαρυγγίτιδας, προπονήθηκαν το Σάββατο (12/11/24) και τέθηκαν στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version