Site icon NewsIT

Ελλάδα – Ιρλανδία: Δύο συλλήψεις για κροτίδα και λέιζερ στο παιχνίδι του Nations League

15.10.2024 | 11:59
Ελλάδα – Ιρλανδία: Δύο συλλήψεις για κροτίδα και λέιζερ στο παιχνίδι του Nations League

UEFA NATIONS LEAGUE 2024-2025 / ΕΛΛΑΔΑ - ΙΡΛΑΝΔΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Η Ελλάδα νίκησε με 2-0 την Ιρλανδία στο Nations League, σε ωραία ατμόσφαιρα στο κατάμεστο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, αλλά δεν έλλειψαν και οι παραβάσεις στο γήπεδο, με την ΕΛ.ΑΣ. να προχωρά σε δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο περιθώριο του Ελλάδα – Ιρλανδία για το Nations League στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί έλεγχοι από τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και την πρόληψη της αθλητικής βίας, με αποτέλεσμα δύο συλλήψεις ανδρών ηλικίας 21 και 24 ετών.

Πιο συγκεκριμένα, σε σωματικό έλεγχο που διενεργήθηκε εξωτερικά των θυρών, πριν την έναρξη του αγώνα, ο 24χρονος βρέθηκε να κατέχει κροτίδα, ενώ ο 21χρονος εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μέσω κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας του γηπέδου να χρησιμοποιεί συσκευή λέιζερ σε βάρος έτερων φιλάθλων.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Καμινίων- Ν. Φαλήρου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους -κατά περίπτωση- για παράβαση της νομοθεσίας περί αντιμετώπισης βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και περί φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version