Αθλητικά

Ελλάδα – Κόσοβο: Με πατερίτσες ο Δημήτρης Λημνιός αποθεώθηκε από τον κόσμο

Ο Δημήτρης Λημνιός στάθηκε άτυχος στο προηγούμενο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και θα χρειαστεί να μείνει για καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο διεθνής μπακ-χαφ-εξτρέμ δίνει όμως κανονικά το “παρών” στο Ελλάδα – Κόσοβο, έστω κι αν χρειάστηκε να εμφανιστεί με πατερίτσες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ο κόσμος είχε πάντως έτσι την ευκαιρία να τον αποθεώσει από τις κερκίδες και να του δείξει την υποστήριξή του ενόψει της αποθεραπείας του, καθώς και η Εθνική Ελλάδας θα τον χρειαστεί έτοιμο το συντομότερο δυνατό.

limnios limnios limnios

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα