Site icon NewsIT

Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο: Πρώτο τεστ για την Εθνική μπάσκετ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

16.07.2024 | 12:01
Ελλάδα – Πουέρτο Ρίκο: Πρώτο τεστ για την Εθνική μπάσκετ ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 2024 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΕΛΛΑΔΑ - ΚΡΟΑΤΙΑ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας προκρίθηκε από το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ και πλέον προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με το Πουέρτο Ρίκο να δίνει την ευκαιρία για ένα πρώτο τεστ στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη.

Το απόγευμα της Τρίτης (16/07/24, 18:30, ΕΡΤ3), η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει το Πουέρτο Ρίκο στο γήπεδο του Περιστερίου, σε ένα ματς Ολυμπιακών Αγώνων, αφού και οι δύο ομάδες θα βρίσκονται σε 10 ημέρες στο Παρίσι.

Η “γαλανόλευκη” αναμένεται να δώσει και ένα σπουδαίο φιλικό με τη Σερβία, πριν πάρει το αεροπλάνο για τη Γαλλία, αλλά προηγείται το Πουέρτο Ρίκο, κόντρα στο οποίο θα λείπουν βέβαια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Νικ Καλάθης και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης.

Ο “Greek Freak” ταλαιπωρείται από μία ίωση, ενώ οι άλλοι δύο έχουν μικροενοχλήσεις και δεν υπάρχει λόγος να “πιεστούν” σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας.

Η 12άδα της Εθνικής Ελλάδας: Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Τόμας Ουόκαπ, Βασίλης Τολιόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Δημήτρης Μωραΐτης, Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version