Site icon NewsIT

Ελλάδα – Σλοβενία: Πρώτο ματς «ζωής ή θανάτου» για την Εθνική μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά

06.07.2024 | 10:56
Ελλάδα – Σλοβενία: Πρώτο ματς «ζωής ή θανάτου» για την Εθνική μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ACROPOLIS AEGEAN 2024 / ΕΛΛΑΔΑ - ΜΠΑΧΑΜΕΣ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας ξεκίνησε ιδανικά το Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, αλλά πλέον αρχίζουν τα… δύσκολα, με το πρώτο ματς “ζωής ή θανάτου” κόντρα στη Σλοβενία.

Στα ημιτελικά του Προολυμπιακού τουρνουά του ΣΕΦ, η Εθνική μπάσκετ της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει τη Σλοβενία, με τον νικητή να διεκδικεί στον τελικό το μοναδικό “εισιτήριο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Μετά την ξεκούρασή του κόντρα στην Αίγυπτο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναμένεται να επιστρέψει στο παρκέ για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και θα βρει απέναντί του έναν άλλο σούπερ σταρ του NBA, τον Σλοβένο Λούκα Ντόντσιτς.

Η Σλοβενία ηττήθηκε από την Κροατία στο πρώτο της παιχνίδι στο Προολυμπιακό τουρνουά, αλλά έμεινε “ζωντανή” στη συνέχεια και θέλει να χαλάσει το ελληνικό “πάρτι” στο ΣΕΦ. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι και ελπίζουν ότι θα πανηγυρίσουν μία σημαντική πρόκριση στον τελικό, που θα φέρει την Εθνική μπάσκετ, ένα βήμα μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 17:30 του Σαββάτου (06/07), με τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Κροατία και τη Δομινικανή Δημοκρατία να ακολουθεί στις 21:00.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version