Site icon NewsIT

Ελλάδα – Τουρκία: Αμφίβολος ο Μαχμούτογλου που επέστρεψε στην Πόλη

24.02.2022 | 19:13
Ελλάδα – Τουρκία: Αμφίβολος ο Μαχμούτογλου που επέστρεψε στην Πόλη

Εσπευσμένα στην Κωνσταντινούπολη επέστρεψε ο αρχηγός της εθνικής Τουρκίας, Μελίχ Μαχμούτογλου, μία ημέρα πριν το ματς με την εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023, αφού γεννάει η γυναίκα του και η συμμετοχή του πλέον είναι αμφίβολη.

Ο Μελίχ Μαχμούτογλου, αν και είχε αφιχθεί στην Αθήνα με την αποστολή της Τουρκίας, για τον αυριανό αγώνα με την εθνική (25/2, 18:00) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, επέστρεψε εσπευσμένα σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Ο αρχηγός της εθνικής Τουρκίας και παίκτης της Φενερμπαχτσέ ενημερώθηκε πως γεννάει η σύζυγός του και πήρε άδεια από την τουρκική ομοσπονδία να επιστρέψει στην πατρίδα του για να βρεθεί στο πλευρό της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Μαχμούτογλου θα επιστρέψει στην Αθήνα και αν θα προλάβει το τζάμπολ του αυριανού αγώνα με την Ελλάδα για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Το σίγουρο είναι πως ο Ομοσπονδιακός της Τουρκίας, Ορούν Ενέ, θα τον υπολογίζει για το ματς της Δευτέρας (28/2) στην Κωνσταντινούπολη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version