Κυριακή, 30 Ιουν.
31oC Αθήνα

Ελβετία – Ιταλία: Αναμέτρηση με παγίδες και ερωτηματικά για το Euro 2024

Ελβετία – Ιταλία: Αναμέτρηση με παγίδες και ερωτηματικά για το Euro 2024

Η Ελβετία και η Ιταλία κοντράρονται στο πρώτο παιχνίδι για τα νοκ – άουτ του Euro 2024, με την αναμέτρηση να κρύβει αρκετές παγίδες και ερωτηματικά για τις δυο ομάδες.

Η φάση των «16» για το Euro 2024 ξεκινάει, με την Ελβετία και την Ιταλία να «μάχονται» για μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι Ελβετοί πέρασαν ως δεύτεροι από τον όμιλο ενάντια σε Γερμανία, Ουγγαρία και Σκωτία, έχοντας καλή παρουσία και στις τρεις αναμετρήσεις που έδωσαν, με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Στίβεν Τσούμπερ της ΑΕΚ να δείχνει ότι είναι ένα αρκετά δυσκολοκατάβλητο σύνολο. 

Άλλωστε απέναντι στο φαβορί του ομίλου Γερμανία, δέχτηκαν στο 90+2 και δεν κατάφεραν να κερδίσουν.

Από την πλευρά της η Ιταλία που προβλημάτισε ιδιαίτερα στα παιχνίδια που έδωσε ενάντια σε Αλβανία, Ισπανία και Κροατία, δεν έχει καταφέρει ακόμα να παρουσιαστεί όπως αναμενόταν, με την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι να χρειάζεται να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση για να βρεθεί στα προημιτελικά.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο έμπειρος τεχνικός να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, προκειμένου η «σκουάντρα ατζούρα» να παρουσιαστεί καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «Olympiastadion» του Βερολίνου και είναι προγραμματισμένος στις 19:00 (ΕΡΤ1).

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις