Site icon NewsIT

Έμα Ραντουκάνου – Μαρία Σάκκαρη: Η ώρα του μεγάλου αγώνα στο Wimbledon και το κανάλι που θα τον μεταδώσει

05.07.2024 | 10:43
Έμα Ραντουκάνου – Μαρία Σάκκαρη: Η ώρα του μεγάλου αγώνα στο Wimbledon και το κανάλι που θα τον μεταδώσει

Tennis - Wimbledon - All England Lawn Tennis and Croquet Club, London, Britain - July 3, 2024 Greece's Maria Sakkari reacts during her second round match against Netherlands' Arantxa Rus REUTERS/Hannah Mckay

Μεγάλο ματς στο Center Court του Wimbledon. Μαρία Σάκκαρη και Έμα Ραντουκάνου “κοντράρονται” για μια θέση στις “16” του βρετανικού Grand Slam.

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει τη… γηπεδούχο Έμα Ραντουκάνου, στο πλαίσιο του 3ου γύρου του Wimbledon. H Ελληνίδα πρωταθλήτρια (Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης) δεν έχει καταφέρει ποτέ να ξεπεράσει τον 3ο γύρο του βρετανικού Grand Slam, κάτι που θα επιδιώξει σήμερα (05.07.2024) απέναντι στο Νο135 του κόσμου.

Οι δύο τενίστριες θα συναντηθούν για δεύτερη φορά, μετά τη νίκη της 21χρονης Βρετανίδας στα ημιτελικά του US Open 2021, στην τρελή πορεία προς την κατάκτηση του μοναδικού τίτλου της καριέρας της. Θυμίζουμε ότι η Ραντουκάνου είχε κερδίσει το τρόπαιο στη Νέα Υόρκη, προερχόμενη από τα προκριματικά!

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει αμέσως μετά το εναρκτήριο παιχνίδι της Παρασκευής στο Center Court, ανάμεσα στον Κάρλος Αλκαράθ και τον Φράνσις Τιαφό (περίπου στις 17:30) και θα μεταδοθεί από το Novasports 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version