Τετάρτη, 4 Σεπτ.
32oC Αθήνα

«Εμφύλιος» μεταξύ οργανωμένων στην Ίντερ – Νεκρός από μαχαιριές στο λαιμό γιος μαφιόζου της περιοχής του Μιλάνου

«Εμφύλιος» μεταξύ οργανωμένων στην Ίντερ – Νεκρός από μαχαιριές στο λαιμό γιος μαφιόζου της περιοχής του Μιλάνου
Reuters

Έκρηξη βίας φοβούνται πλέον οι Ιταλοί, μετά τα όσα έγιναν στα ανατολικά του Μιλάνου, μεταξύ οπαδών της Ίντερ, που προκάλεσαν το θάνατο του 36χρονου Aντόνιο Μπελόκο, κληρονόμου της φατρίας Ροζάρνο της μαφίας της Καλαβρίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το πρωί της Τετάρτης (04.08.2024) υπήρξαν πυροβολισμοί στην περιοχή Μπεσότζι του Μιλάνου, έξω από την αίθουσα πυγμαχίας “Testudo”, στέκι των οπαδών της Inter αλλά και των νεοφασιστών της Casa Pound, σε ένα αιματηρό περιστατικό που υπήρξαν μαχαιρώματα και ένας νεκρός.

Όπως αναφέρεται, από το περιστατικό βίας πέθανε ακαριαία ο 36 χρονος Aντόνιο Μπελόκο (οπαδός της Ίντερ, μέλος των νεοφασιστών της Casa Pound και γιος μαφιόζου της περιοχής), ενώ τραυματίστηκε ο ηγέτης των οπαδών της Ίντερ, Αντρέα Μπερέτα. Οι δυο άνδρες εμφανίζονται να είχαν μια διαμάχη, χωρίς να έχει γίνει κάτι παραπάνω γνωστό.

Ο νεκρός έφερε πάνω του μαχαιριές, ενώ ο 49χρονος τραυματίστηκε από σφαίρα. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διευκρινιστούν τα κίνητρα.

Οι δυο τους βρίσκονταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και άρχισαν να λογομαχούν (οι φήμες αναφέρουν ότι ο τσακωμός αφορούσε τα ηνία στους ultras στην Ίντερ), με τον Μπελότσο να βγάζει ένα όπλο και να πυροβολεί τον Μπερέτα, ο οποίος αν και τραυματισμένος, χρησιμοποίησε το μαχαίρι που είχε πάνω του και το κάρφωσε δύο φορές στον λαιμό του 26χρονου που λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Ο δράστης της δολοφονίας, λόγω και των τραυμάτων του, δεν μπόρεσε να γλιτώσει την σύλληψη. Ολόκληρη η πόλη πλέον βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξουν αντίποινα από την πλευρά του Μπελότσο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις