Site icon NewsIT

Εμιλιάνο Μαρτίνες: Η Ένωση Κολομβιανών δημοσιογράφων ζητά από την FIFA την τιμωρία του Αργεντινού τερματοφύλακα

12.09.2024 | 10:31
Εμιλιάνο Μαρτίνες: Η Ένωση Κολομβιανών δημοσιογράφων ζητά από την FIFA την τιμωρία του Αργεντινού τερματοφύλακα

Soccer Football - World Cup - South American Qualifiers - Argentina v Chile - Estadio Mas Monumental, Buenos Aires, Argentina - September 5, 2024 Argentina's Emiliano Martinez celebrates their second goal scored by Julian Alvarez REUTERS/Agustin Marcarian

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες προχώρησε σε απαράδεκτη κίνηση κατά κάμεραμαν, στο Κολομβία – Αργεντινή (2-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 στη λατινική Αμερική και η Ένωση Κολομβιανών δημοσιογράφων ζητάει την τιμωρία του τερματοφύλακα της “αλμπισελέστε”.

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες κατάφερε να γίνει για μια ακόμα φορά αρνητικός πρωταγωνιστής, μετά το τέλος μιας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Λίγο μετά την εκτός έδρας ήττα της Αργεντινής από την Κολομβία με 2-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 -εμφανώς εκνευρισμένος- ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε»… ξέσπασε, χτυπώντας μία κάμερα την ώρα που δημοσιογράφοι έσπευσαν να του πάρουν δηλώσεις.

Το σχετικό βίντεο, που απαθανάτισε την απρεπή συμπεριφορά του έμπειρου πορτιέρε συζητήθηκε από τους πάντες στο χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ η Κολομβιανή Ένωση Δημοσιογράφων (ACORD COLOMBIA) ζήτησε να μην μείνει ατιμώρητη αυτή η χειρονομία του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2022.

«Η ACORD COLOMBIA απορρίπτει κατηγορηματικά την πράξη επιθετικότητας εναντίον ενός εικονολήπτη. Πρόκειται για επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης που δεν αποδέχεται το σωματείο μας. Η ACORD, ως η αθλητική δημοσιογραφική αρχή της χώρας, απαιτεί από την FIFA να επιβάλει μια υποδειγματική τιμωρία κατά του κ. Εμιλιάνο Ντιμπού Μαρτίνες, ο οποίος δεν αποτελεί παράδειγμα για τις νέες γενιές”, αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version